Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רישיון נהיגה מספיק להעברת בעלות.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

אם כבר אנחנו כאן, מישהו יודע למה לא מספיק רישיון נהיגה ?

למה צריך תעודת זהות או דרכון ?

ומה עם חוגר של צה"ל ? למה זה לא מספיק טוב ? ממה מפחדים מזיופים ?

ותעודת זהות אי אפשר לזייף ?

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

השאלה בכותרת, והספח זה הדף שמצורף לאלו שלא מבינים על מה אני מדבר,

מישהו התנסה בעברת בעלות לאחרונה וזכור לו אם דורשים את הספח או לא?

פורסם
רישיון נהיגה מספיק להעברת בעלות.

חס וחלילה, אני לא רוצה להישמע כמזלזל בך אבל ניסית להשתמש ברישיון נהיגה על מנת לעשות העברת בעלות?

אם כבר אנחנו כאן, מישהו יודע למה לא מספיק רישיון נהיגה ?

למה צריך תעודת זהות או דרכון ?

ומה עם חוגר של צה"ל ? למה זה לא מספיק טוב ? ממה מפחדים מזיופים ?

ותעודת זהות אי אפשר לזייף ?

מצטער לאכזב אותך אבל זה הטימטום שאין תיאום בין המשרדים השונים. פעם אחרונה שאני ניסיתי להעביר בעלות שום תעודה מלבד תעודת זהות לא התקבלה. אפילו לא דרכון. יש את משרד התחבורה שלא מקבל את התעודות שך עצמו או של משרדים אחרים. אולי זה השתנה מאז אבל שאני ביקשתי לעשות העברת בעלות לא רישיון נהיגה, לא דרכון, לא תעודת מילואים ולא כלום. רק תעודת זהות

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

כן עשיתי כבר שתי העברות בעלות עם רישיון נהיגה בלבד!

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

אולי נקודתית בסניף מסויים עם פקיד מסויים (פעמיים) זה הצליח.

ככלל, מנסיוני וכפי שכתוב במדריך הממשלתי, צריך להציג תעודות זהות (לא תעודות מזהות) הן של המוכר והן של הקונה.

לא בטוח לגבי הספח.

פורסם
חס וחלילה, אני לא רוצה להישמע כמזלזל בך אבל ניסית להשתמש ברישיון נהיגה על מנת לעשות העברת בעלות?

מצטער לאכזב אותך אבל זה הטימטום שאין תיאום בין המשרדים השונים. פעם אחרונה שאני ניסיתי להעביר בעלות שום תעודה מלבד תעודת זהות לא התקבלה. אפילו לא דרכון. יש את משרד התחבורה שלא מקבל את התעודות שך עצמו או של משרדים אחרים. אולי זה השתנה מאז אבל שאני ביקשתי לעשות העברת בעלות לא רישיון נהיגה, לא דרכון, לא תעודת מילואים ולא כלום. רק תעודת זהות

על פי התקנות צריכים הקונה והמוכר לזהות את עצמם ולא בהכרח בתעודת זהות , אבל משרד התחבורה ארכאי בדרישותיו.

רישום שינוי בעלות ברכב

284. (א)נמכר רכב הרשום לפי הפקודה, יחולו הוראות אלה:

(1) בעל הרכב וקונה הרכב יפנו לבנק שבו מצוי מסוף מקוון (On Line) אל רשות הרישוי (בסימן זה - בנק מקוון) ויזהו עצמם בפני פקיד הבנק

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

עבר שבוע כמעט מאז שמכרתי את הרכב והשרשור עוד פעיל, אז כך, הפקידה בסניף המרכזי של דואר ישראל בתל אביב דרשה ת.ז בלבד ולא כל תעודה מזהה אחרת, והיא לא דרשה את הפסח אלא את התעודה עצמה בלבד.

• תוכן חדש...