Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום,

ברשותי רנו קליאו שנת 93', הכרטיס של המזגן נשרף ואין באפשרותי להדליק אותו.

הייתי אצל חשמלאי והוא עשה לי חצי קומבינה, עכשיו אני יכול להפעיל את המפוח ברכב ויש אוויר זורם,

המדחס תקין, אם אני לוקח את הכבל חשמל שלו ומחבר ישירות ל+ של המצבר הוא נכנס לפעולה באופן תקין(יש גם רעש "טק" שמעיד),והוא מקרר מצויין.

אין לי בעיה להכין מתג שיפעיל אותו, השאלה שלי היא האם המאוור(היחיד שיש) צריך לעבוד ביחד עם המדחס באופן קבוע, או שלא.

אם כן אני יכין מתג שיפעיל באותו הזמן את המדחס והמאוור ביחד.

בנוסף רציתי גם לדעת האם יש עוד אלמנט ששחכתי באופן פעולת המזגן, אני לא סגור על זה(עשיתי חיפוש בפורום ומצאתי קישור מ2008 שרפי לוין שם, אבל הקישור נפל.

תודה מראש לעוזרים והמשך שבת שלום.

פורסם

אתה לא יכול לחבר את המדחס שיפעל באופן קבוע ללא כל בקרה.

זה יביא לקיפאון של היחידה הפנימית ולהרס של המערכת.

פורסם

קודם כל תודה על התגובה המהירה.

אז בעצם ממה שאני מבין, אני צריך ללכת לטרמוסטט(שהוא בעצם מפעיל את המדחס) ולהכין את המתג ממנו.

ואז יהיה לי מתג שמפעיל את המאוור והמדחס(דרך הטרמוסטט)?

הבנתי נכון או שזה גם לא אפשרי?

פורסם

יש גם פרסוסטט (מתג מופעל לחץ) שיושב בדרך כלל על המייבש של המזגן.

תפקידו לנתק את המדחס במקרה של עליית לחץ חריגה במערכת, וגם אותו מומלץ לא לבטל.

• תוכן חדש...