Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

38 ס"מ - גומרת בשמונה דקות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בא לי לכתוב בפייסבוק שלי : 22 ס"מ והיא גומרת פעמיים ב5 דקות!

גם כן הבחורות האלו והשטויות שלהן, יואו אני קול, כותבת דברים שמשתמעים ל2 דברים ואחד מהם בעל אופי מיני בולט.

אז ראבק, בואו נרים את הכפפה ונכתוב סטטוס שלא משתמע ל2 פנים.

אם את במחזור, תקבלי מאחור! נגיד להן שיש איזה מסר סמוי מאחורי זה.

haters will hate

פורסם

גם אני נגנב מזה :|

אתמול אמרתי לידידה שלי מזה הסטטוס הזה "ממ, 38 ס"מ ו 5 דקות", היא אמרה לי זה קשור לסרטן השד אני כזה

מאמי זה נשמע כאילו היית עם בחור שיש לו וואחד כלי, אבל סיים את העבודה אחריי 5 דקות.

ואגב לא קיבלתי ממנה הסבר גם מזה אומר בדיוק :S

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם

אם היא גומרת ב5 דקות זה מצויין, אם היא גומרת בפחות יותר טוב, יחי ההבדל הקטן.

גבר גומר, זהו, מתקפל. אישה גומרת? יאללה, מתחיל הכייף.

haters will hate

פורסם
אם את במחזור, תקבלי מאחור! נגיד להן שיש איזה מסר סמוי מאחורי זה.

בנצי, בנצי, בנצי,

פתחת לי את היום בחיוך, אין ספק שאתה תוספת מבורכת לפורום :lol:

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם
אם היא גומרת ב5 דקות זה מצויין, אם היא גומרת בפחות יותר טוב, יחי ההבדל הקטן.

גבר גומר, זהו, מתקפל. אישה גומרת? יאללה, מתחיל הכייף.

איך אתה מונע מהן את הover רגישות שאחרי?

עריכה: אני מזהה כאן פתיחה של פורום חדש?

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

ממתינים דקה או שניים, זזים באיטיות, ואז ממשיכים בשנית, ברגע שתופסים את זה עולים על הגל, היתרון של האשה היא שהיא יכולה לחוות מולטי אורגזמה, לא פעמיים, אפילו עשר, ברגע שתופסים את השיטה וזה די פשוט היא נוגעת בעננים.

עוד משהו שיכול לסייע הוא שפיכה נשית, או מה שנקרא בסלנג האמריקאי SQUIRTING, אזור קטן בתוך האישה, ברגע שהוא מגורה היא פשוט מוציאה ומוציאה, כל אשה מסוגלת, לא הרבה מודעות לזה. וכן אולי צריך לפתוח שרשור בנפרד עם הגבלת גיל.

haters will hate

פורסם

אני חולק על דעתך בנושא, זה כמו משחק מחשב, צריך ללחוץ על הכפתור הנכון בזמן הנכון, עכשיו בתנוחות שונות זוכים לגירוי שונה.

אני לא רוצה לתאר בפרטי פרטים אך כשנוצר מצב של כיס אוויר, הגירוי עצמו נמוך יותר, אך נגיעה בנקודה מסויימת בחלקו הפנימי של הפות מביאה להשפרצה מחלקו החיצוני, לאו דווקא בגלל גירוי של חלקו החיצוני, אני יודע שזה נשמע מופרך אבל באמת שחקרתי את הנושא לעומק בזוויות שונות ובאמצעות אביזרים שונים. אכן אפשר להגיע למצב של שפיכה נשית על ידי גירוי הנרתיק אך בכדי להגיע למצב שבו הסצנה נראית כאילו מישהו שפך עליכם דלי צריך תרגול של הגבר, הייתי הסקויירטר הראשון להרבה נשים, התגובה בד"כ היא שוק, הרבה חשבו שהן השתינו עליי, אני נשבע, זה בד"כ מלווה במבוכה רבה מצידן ובחיוך ענקי מצידי, מה שמוכיח שלא צריך תרגול מצד האישה, צריך לדעת היכן לגעת.

בלי שום קשר אני מאמין שבסקס צריך להכיר את הגוף של בן\בת הזוג בצורה כמעט אבסלוטית, מבוכה ודעות קדומות לא נכנסים לחדר השינה. אני נהנה לחקור, להתבונן בתאורה מלאה, לגעת, לקרוא, ללמוד. ואני תמיד לומד עוד ועוד, אני מאמין שסקס הוא מרכיב חשוב מאוד במערכת יחסים בריאה, לפעמים הסקס מסייע בנושאים כמו בעיות בתקשורת, כעס וקטנוניות. במיטה אין גבולות, אפשר לנהל שיחה טובה תוך כדי, הגוף משוחרר, המוח משוחרר ופתאום ל2 הצדדים יש הבנה ויכולת התבטאות מצויינת.

haters will hate

פורסם
אני חולק על דעתך בנושא, זה כמו משחק מחשב, צריך ללחוץ על הכפתור הנכון בזמן הנכון

אתה השוואת(רשמתי נכון? זה נראה מוזר) בין סקס למשחק מחשב?!

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

בנצי צודק , הם הופכות לחומר ביד היוצר , וכל התקשורת הופכת למעולה .

גם הימים שאחרי רק להסתכל עלייהן בחצי מבט , הן מגרגרות ומאושרות .

סבלנות סקרנות , ורצון לפנק , ויש לכם דבר אטומי ביד ..

( בחורה שנתיים אחרי ב SMS , היום בנהיגה ברכב נזכרתי בך ,, תוך כדי הנסיעה גמרתי מהמחשבה סתם , אתה לא תאמין הייתי מה זה רטובה , פשוט רעדתי כולי הייתי צריכה לעצור בצד .. להרגע )

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...