Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע איך אני יכול להוציא מאלדן או ממאזדה ששם אלדן מטפלים ברכבים שלהם היסטורית טיפולים בזמן שהרכב עדיין לא נקנה ?

פורסם

שלום.

לטעמי תמיד כדאי למכור בנפרד ולקנות בנפרד. בטרייד אין תמיד תפסיד.

הפוקוס אחרי מתיחת פנים מעולה. קצת כבדה.

אני מתכנן למכור את שלי. בת 3, חדשה עם 53k קמ. נקייה, אחרי טסט צמיגים ועוד, כחול מטאליו.

באמת חדשה. מתכנן לרכוש סיאט לאון חדשה ידנית.

בכל מקרה, אני חושב שתהנה מרכב כזה. לא היו בעיות איתה בכלל. מאוד איכותית, ברמה גרמנית לטעמי .

שיהיה בהצלחה.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם
שלום.

לטעמי תמיד כדאי למכור בנפרד ולקנות בנפרד. בטרייד אין תמיד תפסיד.

הפוקוס אחרי מתיחת פנים מעולה. קצת כבדה.

אני מתכנן למכור את שלי. בת 3, חדשה עם 53k קמ. נקייה, אחרי טסט צמיגים ועוד, כחול מטאליו.

באמת חדשה. מתכנן לרכוש סיאט לאון חדשה ידנית.

בכל מקרה, אני חושב שתהנה מרכב כזה. לא היו בעיות איתה בכלל. מאוד איכותית, ברמה גרמנית לטעמי .

שיהיה בהצלחה.

אני מסכים איתך לחלוטין אך אני לא מצליח למכור אפילו לא מתקשרים לצערי

פורסם

תבדוק באיזה מחיר אתה יכול לקנות את אותה פוקוס שאתה רוצה.

בהתאם לכך תוריד מחיר של הסי 5 בפרסום כך שתהיה אטרקטיבית. לפי דעתי יהיה יותר משתלם.

בהצלחה.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם
מישהו יודע איך אני יכול להוציא מאלדן או ממאזדה ששם אלדן מטפלים ברכבים שלהם היסטורית טיפולים בזמן שהרכב עדיין לא נקנה ?

Roso שלום

קראתי את הודעתך ואשמח לעזור

אתה יכול להיכנס לסניף הרלוונטי ולבקש שיראו לך את המסמכים. עם זאת מסירת המסמכים הללו נעשית רק לאחר ביצוע הרכישה בפועל

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות

מיטל מאלדן

פורסם

בנוסף למה שנאמר על ההבדלים, אחרי מתיחת הפנים היא שקטה יותר בשיוט בוודאות לטרום המתיחה.

נאמר לי ששונה משהו בחומרי הדיפון בתא המנוע או בתא הנוסעים, לא סגור על זה

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

יש הבדלים רציניים אחרי המתיחת פנים.

ריפודים שונים.

לוח שעונים יפה ושונה.

מפתח קפיצי.

בידוד רעשים.

וינקרים במראות.

עיצוב חיצוני הרבה יותר מעודכן.

והכי חשוב - בקרת יציבות.

ממליץ לא להתפשר ולקנות רק את הדגם שאחרי המתיחה..

Cupra Leon VZ 2025

• תוכן חדש...