Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אז ככה ההעפתי מבט בסוזוקי בלנו שלי בניסיון להעביר כבל+ מהמצבר למגבר

הבעיה היא שלא מצאתי שום מקום להעביר בו את הכבל, כל החורים שיש מהמנוע לתא הנוסעים (לדשבורד) הם בדיוק בגודל של החוטי חשמל שעוברים שם...גם ההזעקה שמותקנת אצלי נעשה בשבילה חור

השאלה שלי היא למי שיצא לעבוד על הרכב הזה באמת חייבים לעשות חור או שיש מקום מסויים שיכול להיות לא שמתי לב אליו שאפשרי להעביר דרכו את החוט??

כמו שכבר ציינתי פה בעבר יצא לי לעבוד עם מערכות לרכב ולעשות גם עבודות אבל לא יצא לי לעבוד על בלנו אף פעם...

ולגבי ההמלצה לסאב

אז ככה אני מעוניין לקנות סאב אפילו 10" שיהיה SQ לגבי המגבר שהוא יחובר אליו זה יהיה בהמשך כרגע אני מעונין לראות סאבים ומחירים חשבתי אולי על hertz מה אתם אומרים?? טווח המחירים הוא באזור ה- 600-700 לסאב...

תודה מראש לעוזרים =]

HU-Sony CDX-GT740UIComp-Morel Dotech Ovation 6• Rear-Morel Maximo Coax 6x9• Amp-Blaupunkt GTA470

Mono Amp - כרגע מחפש • Subwoofer - כרגע מחפש•

פורסם

יש חור שבו כל החוטים מרוכזים בו הקטע הוא שהחור הזה הוא בגודל של החוטים בדיוק...

נרנאה לי באמת נלך על אופציה שניה לקדוח אלא אם כן למישהו פה יש רעיון מישהו שבעבר עבד על הרכב הזה??

HU-Sony CDX-GT740UIComp-Morel Dotech Ovation 6• Rear-Morel Maximo Coax 6x9• Amp-Blaupunkt GTA470

פורסם

אל תקדח

יש מספיק מקומות שאפשר להעביר כבל מתח

סוזוקי בלנו בטח שלא צריך להיות בעייתי עד כדי כך

חפש גומייה בקיר האש ודרכה תעביר את הכבל

דרור

פורסם

תבדוק באזור של ההגה אמורה להיות גומייה מספיק גדולה בשביל להעביר בה כבל , הגומייה אמורה להיות במרכז צד שמאל של הקיר אש היא די בולטת, ואם אתה לא מצליח משם תעביר דרך הכנף (אמורה להיות גומייה מאחורי הדיפון של הגלגל הקדמי שמאלי שנכנסת לסלון הרכב) אבל זה כבר מצריך עבודה יותר קשה להגביה את הרכב לפרק גלגל וכו'

שיהיה בהצלחה

אורן.

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

ברוב הרכבים זה כמו שאתה אומר אבל משום מה בבלנו לא מצאתי אני יעיף מבט כבר היום ויעדכן...

פורסם

אוקיי אז בסופו של דבר אחרי שעות של ניסיון למצוא פתח להעביר את הכבל מהחורים הקיימים זה לא הלך אז עשיתי חור מעל החור שעשו לי בשביל הכבל של האזעקה צריך למצוא גומיה מתאימה לכבל שיתאים לחור גם וזהו!!

בכל מקרה לגביי הסאב מה מומלץ לי לשים ברכב ??

פורסם

אי אפשר להמליץ לך על סאב בלי לדעת עם מה אתה הולך להגביר אותו. אפשר להמליץ לך על סאבים אבל המגבר לא ינצל אותם כמו שצריך. פתוח ליד 2?

A3

K04 Inside

פורסם

בנוגע ליד 2 לא מת על הרעיון במידה ואני ישאר ללא אופציות אז זה משהו אחר....

בכל מקרה אני חשבתי על המגבר של רוקפורד

ROCKFORD R5001

לא המגבר הכי טוב שיש אבל אני לא מתכוון לשים גם סאב מפלצת אני מעוניין יותר בסאב של SQ כמו שאמרתי...

פורסם

סאב רשמתי באזור ה-600-700 ומונו באזור ה-1000

פורסם

ועל איזה מותג אירופאי אנחנו מדברים פה דרור??

משהו משומש שיתן תמורה הרבה יותר טובה... ממה?? ממשהו חדש? אני לא כ"כ בטוח לגבי זה...

פורסם

ב 1700 שח לא תקבל SQ

למה ללכת על מונובלוק אם אפשר ללכת על 4 ערוצים הריי אתה לא מחפש סאב עוצמתי

אז הרווחתה עוד 2 ערוצים.

ב-1000 שח לרכיב תקבל רכיבים ברמה משמעותית גבוהה יותר.

ההמלצה שלי היא :

מגבר 4 ערוצים JBL GTO 1004

ואחד מהסאבים הנ"ל:

פוקל SB30A1

DLS KW12

הרץ ES300

-----------

סה"כ 2000 שח

• תוכן חדש...