Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דלת תא מטען לא נפתחת עם מפתח(ולפעמים גם עם הפתיחה מבפנים) ברנו טווינגו

טווינגואי
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

עד סופ"ש האחרון הכל היה בסדר, מיום ראשון בבוקר המפתח יכול לעשות סיבוב שלם ואפילו כמה סיבובים (לעומת רבע לכל צד במקור), בהתחלה הצלחתי לפתוח את התא מטען מתוך הרכב (דרך כפתור שנמצא באזור הנהג) אבל לאחרונה צריך לנסות משהו כמו 10 פעמים כדי שהוא יפתח משם.

יש לכם רעיון לתיקון עצמי? אם לא אשמח לקבל המלצה לאיש מקצוע.

בכל מקרה אני ממש מקווה שלא אאלץ להוסיף עוד מפתח לצרור..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בEBAY מוכרים מנעולים לטווינגו, אם אתה לא רוצה עוד מפתח על הצרור - מוכרים גם סטים של כל המנעולים + סוויץ' (פורקו מרכב אחד). לצערי אני לא מכיר בעלי מקצוע בתחום הזה.

בהצלחה

כבר חתמתי...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איפה יש כפתור בסביבת הנהג?

אתה יכול לצלם אותו?

ממש מעצבן להגיע לקניון ולרדת מהאוטו כל פעם שפותחים לך את תא המטען.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איפה יש כפתור בסביבת הנהג?

אתה יכול לצלם אותו?

ממש מעצבן להגיע לקניון ולרדת מהאוטו כל פעם שפותחים לך את תא המטען.

דגם איזי, יש לו ח"ח,מראות חשמליות, פתיחת תא מטען גם מיתוך הרכב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בEBAY מוכרים מנעולים לטווינגו, אם אתה לא רוצה עוד מפתח על הצרור - מוכרים גם סטים של כל המנעולים + סוויץ' (פורקו מרכב אחד). לצערי אני לא מכיר בעלי מקצוע בתחום הזה.

בהצלחה

אתה יודע כמה כסף זה יעלה?

אני צריך גם בעל מקצוע טוב שלא יעשה פאשלות

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תלוי מה תקנה, רק המנעול של הדלת+מפתח יכול להיות די זול 10-30 יורו, סט מושלם של כל המנעולים (מוכרים גם סטים עם המפתח ה"חכם" כלומר עם הנעילה המרכזית והמקלט) עלול להיות יקר בהרבה 100-200 יורו למרות ישנם מציאות למיטבי החיפוש.

דוגמא מאייבי גרמניה:

http://cgi.ebay.de/Schlosssatz-Renault-Twingo-Bj-98-Incl-Schlussel-/180695616113?pt=DE_Autoteile&hash=item2a124c4a71

ההחלפה די פשוטה, לא עבודה מסובכת, כל בעל מקצוע עדין יבצע זאת ללא בעיות.

בהצלחה

כבר חתמתי...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• 3 שבועות מאוחר יותר ...

יש לי איזי 95 ואין לי כפתור פתיחה לתא המטען. מצד שני גם לא צריך לרדת מהאוטו, יש נעילה מרכזית שפותחת גם את הנעילה ואז רק צריך ללחוץ על הכפתור בתא המטען בשביל שיפתח.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי איזי 95 ואין לי כפתור פתיחה לתא המטען. מצד שני גם לא צריך לרדת מהאוטו, יש נעילה מרכזית שפותחת גם את הנעילה ואז רק צריך ללחוץ על הכפתור בתא המטען בשביל שיפתח.

אין לך כפתור שפותח את כל הדלתות? נמצא צמוד לתאורת פנים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...