Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא תודה.

נשמע שהמצבר אצלך ברכב מת. אל תחפשי את הבעיה במפתח.

אם את נכנסת לרכב ואין אורות, אין סוויץ', הכל מת הבעיה במצבר.

אם יש לך שירותי חילוץ מהביטוח תזמיני, אם לא- ידיד/אבא.

פורסם
לא תודה.

נשמע שהמצבר אצלך ברכב מת. אל תחפשי את הבעיה במפתח.

אם את נכנסת לרכב ואין אורות, אין סוויץ', הכל מת הבעיה במצבר.

אם יש לך שירותי חילוץ מהביטוח תזמיני, אם לא- ידיד/אבא.

תודה על הרעיון, לא חשבתי על זה, אבל אתה מתעלם מהבעיה המקורית - המפתח לא עבד בכלל. לא הצלחתי לפתוח את הרכב עם המפתח ולכן גם הנורה לא כבתה (של האימובולייזר) ולא היה סימן להנעה ....

אבדוק את נושא המצבר.

וכן, זה נורא כייף להיות בחורה בפורום :wink:

פורסם

אם המצבר התרוקן לא יהיה כוח גם למנועי העזר של הנעילה.

האם כאשר את מסובבת את המפתח נדלק אור כלשהו בלוח המחוונים? אם לא - האשימי את המצבר. תקלה מרגיזה, אבל שירות החילוץ יפתור אותה בכמה דקות (ואם מדובר במצבר ישן הוא יוחלף במקום תמורת סכום הולם ובלי צורך לכתת רגלייך\גלגלייך לחשמלאי).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
המישהו הזה שאמר שהציפ רחוק לא חשב יותר מידי כשהוא כתב את זה. השלט לא החליט על דעת עצמו יום אחד שזהו הוא מרגיש מרוחק ועכשיו בא לו קצת קרבה.

אני כתבתי את זה פעם ולא חשבתי בכלל לפני שכתבתי.

זה פשוט עובדה קיימת.

מפתח מושלם ומורכב עם צ'יפ מקורי על המעגל - לא מניע.

מעגל עם הצ'יפ מפורק ומוצמד הכי קרוב שאפשר לאנטנת טבעת שמסביב לסוויץ' - כן מניע.

לא מדובר בהתנעה בודדת, אלא על עשרות התנעות במשך שבוע-שבועיים, עד שהוחלף הצ'יפ.

רכב רנו מודל 2000 (קנגו).

למה זה קורה - הרי יש מרחק מינימלי בו האנטנה מסוגלת לזהות את הצ'פ . אם נניח תשים את המפתח בכיס היא לא תקלוט אותו.

כלומר טווח קליטה כשהכל תקין הוא נניח 5 ס"ם. אם הצ'יפ מתחיל להתקלקל - האנטנה לא מזהה אותו ממרחק רגיל, אבל ממרחק קרוב יותר כן מצליחה לזהות.

פורסם

אני יודע בדיוק איך זה בנוי, פירקתי מספר מפתחות, אפילו העלתי תמונות של מפתח מפורק באותו שירשור, בו היא ראתה את התגובה שלי.

הטבעת של האנטנה נמצאת מסביב למכלול הסוויץ', אין מצב שהמרחק בינהם הוא 1 ס"מ, כי רק הפלסטיק של המפתח זה 2-3 ס"מ.

זה גם לא עקרוני, רשמתי 5 ס"מ רק בתור דוגמא. עובדתית, ממרחק קצר יותר זה עבד, וממרחק רגיל זה לא עבד.

בכל מקרה, אני תיארתי את תופעה כמו שהיא, יתכן וההסבר שלי לא מדוייק. אם יש לך הסבר אחר - אשמח שלמוע.

פורסם
אם היית יודע על מבנה המעגל במפתח ומבנה האנטנה היית יודע שהמרחק בינהם הוא פחות מס"מ בודד המצב הרגיל.

ולמרות העובדה הזו אין קשר לזה ששינוי מיקום הצ'יפ, הורדת מיסוכים וכיו"ב יכולה לסייע במקרה של בעייה בתקשורת בין הצ'יפ לבקר.

בכל מקרה זה לא רלוונטי למקרה של החברה ולכן אין טעם לדון בזה.

• תוכן חדש...