Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה זמן התלבטתי פה לגבי רכב אוטומטי, קטן ואמין במחיר של בערך 70,000 ש"ח (חדש או משומש). בסוף הייתי עסוק ורק עכשיו התפנתי ברצינות לחפש רכב.

שמעתי הרבה דברים טובים על הפיקנטו, ונראה שהיא כמעט מושלמת בשבילי. הבעיה היא שהייתי היום בסוכנות, ואמרו לי שזמן האספקה הוא משהו כמו ארבעה חודשים - אמצע אוקטובר! ידעתי שיש זמן אספקה ארוך, אבל הנחתי שאני אקבל את האוטו באוגוסט-ספטמבר. ארבעה חודשים זה פשוט טירוף. האם ללכת לסוכנות אחרת יכול לשנות משהו? האם יש אופציה אחרת (יד ראשונה מליסינג או משהו כזה)? כאמור, לא אכפת לי לחכות קצת, אבל לא כל כך הרבה.

אז אני חושב על אופציות אחרות. נראה לי שהאלטרנטיבה לפיקנטו היא ה-I10. מישהו יודע בכמה היא נמכרת באירוע מכירות שיש עכשיו? עזבו אותי מחבילות מימון והנחות על שדרוגים. אם אני שם מזומן היום על השולחן כמה יעלו לי שתי הגרסאות האוטומטיות? ועל מה בעצם אני מוותר לעומת הפיקנטו? כמה זה פחות משתלם?

ואם מישהו בכלל חושב שעדיף רכב אחר (חדש או משומש כאמור), אני פתוח להצעות.

פורסם

היי,

בעניין: יונדאי i10

ביומיים האחרונים רץ שרשור מקיף על הרכב הזה,

זהו רכב לנסיעות עירוניות בעיקר, חסכוני ומרווח, ומחירו נמוך בהשוואה לרכבי מיני.

מאידך, תא המטען שלו קטן, העיצוב שלו משעמם ויש שיאמרו שיציבותו לוקה בחסר.

לינק לשרשור

http://bit.ly/lHZLwd

בהצלחה,

ענת מאוויס

פורסם

כל הסוכנויות מוכרות מאותו מלאי. זה לא שלסוכנות בת"א יש מלאי שונה מלסוכנות בטבריה.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אני לא יודע אם אתה יודע אבל הפיקנטו וה-I10 דומות מאוד (חולקות שלדה ומנועים).

במנוע הקטן והידני יש הבדל בין הדגמים אבל בגיר אוטומט ומנוע 1250 מדובר באותו מנוע וגיר.

מה הלחץ כ"כ לקבל את הרכב עכשיו? אין לך כרגע רכב להתנייד בו לעוד כמה חודשים?

אם זה באמת כ"כ מפריע לך אז כן כדאי לקנות את היונדאי, מכיוון שבגדול זה אותו אוטו, הפיקנטו פשוט זולה יותר ומאובזרת יותר ולכן משתלמת יותר. מעבר לזה הרכבים זהים.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
אני לא יודע אם אתה יודע אבל הפיקנטו וה-I10 דומות מאוד (חולקות שלדה ומנועים).

במנוע הקטן והידני יש הבדל בין הדגמים אבל בגיר אוטומט ומנוע 1250 מדובר באותו מנוע וגיר.

מה הלחץ כ"כ לקבל את הרכב עכשיו? אין לך כרגע רכב להתנייד בו לעוד כמה חודשים?

אם זה באמת כ"כ מפריע לך אז כן כדאי לקנות את היונדאי, מכיוון שבגדול זה אותו אוטו, הפיקנטו פשוט זולה יותר ומאובזרת יותר ולכן משתלמת יותר. מעבר לזה הרכבים זהים.

י

ומה לגבי תצרוכת הדלק של הi10 לעומת המתחרות 107,ספארק,פנדה?

בעלי איסוזו או רנו הינכם מוזמנים לקבוצות "איסוזו טרופר בשטח" ו-"רנו קליאו החדשה" בפייסבוק.

פורסם

זו נקודת התורפה שלה אל מול המתחרות. עם המנוע הגדול וגיר אוטומט הרכב מוציא 1:14 משולב (1:12 עירוני בלבד).

מצד שני זה הרכב היחיד בסגמנט שמסיע 5 נוסעים בנוחות יחסית, הרכב היחיד שאפשר להכניס עגלה מאחור (הראו בתוכנית חסכון) וכו'.

אם אתה בכוון של חסכון בדלק אז הייתי בוחר ב-107.

אם אתה בכוון של אבזור אז הייתי בוחר בספארק.

אם אתה מחפש רכב אולראונדר אז הייתי בוחר ב-I10/פיקנטו.

פורסם

אם אתה בכוון של חסכון בדלק אז הייתי בוחר ב-107.

אם אתה בכוון של אבזור אז הייתי בוחר בספארק.

אם אתה מחפש רכב אולראונדר אז הייתי בוחר ב-I10/פיקנטו.

אני בכיוון של לחסוך בדלק ואבזור בגלל זה אני בכלל לא מדבר על האלטו.

לעומת זאת ה 107 שלא כל כך מאובזרת אבל חסכונית מאוד+אמינות של טויוטה שווה בדיקה לא?

בנוסף גם בספארק תצרוכת הדלק לא כמו ב 107 אבל סבירה פלוס אבזור

והרכב שהכי שווה בתכלס צריך לחכות לו עד 5 חודשים ולמי שצריך את הרכב כבר בחודש הקרוב זו בעיה מאוד קשה.

בעלי איסוזו או רנו הינכם מוזמנים לקבוצות "איסוזו טרופר בשטח" ו-"רנו קליאו החדשה" בפייסבוק.

פורסם

הצריכת דלק של הספארק אכן יותר בכיוון של I10 מאשר לכיוון ה-107.

היחידה שמתקרבת ל-107 מבחינת צריכת דלק היא האלטו אבל היא משמעותית נחותה ממנה.

הבעיה עם ה-107 זה המחיר. פעם אחרונה שבדקתי אז הידנית נמכרה ב-67K ש"ח (למרות שלאחרונה היו מבצעים מאוד מעניינים בלובינסקי, חבל שנזכרת מאוחר מדיי) שזה כמעט המחיר של I10 ידנית.

פורסם

במחיר של של 69900 שווה לבדוק גם את ה206+ החדשה. רכב ברמה אחת מעל אך עם תצורכת דלק גבוהה יותר.

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

• תוכן חדש...