Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

יש לי בג'סטי צ'וק אוט' אבל זה רכב עם קרבורטור ולא הזרקה ,

איך בדיוק זה עובד ?

האם שאני מניע עם מנוע קר זה אמור לעלות את הטורים ל 1.5 כמו ברכב הזרקה ? , ( כי זה לא מעלה את הטורים ואני נאלץ לתת מכות גז קטנות כדי לחמם אותה ) .

תודה .

פורסם

שלום לך

לי שי סובארו די.אל וגם אצלי יש צוק אוטומטי גם אצלי זה היה כך עד שהלכתי למוסך וכיוונו לי את צוק אוטומטי לאחר שיכוונו לך את צוק אוטומטי צריך להביא לחיצה אחד על דוושת הדלק לחיצה אחד 2-3 שניות וזה בעצם פותח את התריס בתוך הקרבורטור ואז אחרכך תן סטרטר והאוטו יתניע בלי שום בעייה ואתה תרגיש אך הצוק מעלה את הטורים המנוע יעשה קצת רעש יותר מהרגיל בערך כ 5 דקות עד שיתחמם ואז תתחיל לנסוע

http://photos.walla.co.il/sagishu <--אלבום תמונות של הרכב
פורסם
שלום לך

לי שי סובארו די.אל וגם אצלי יש צוק אוטומטי גם אצלי זה היה כך עד שהלכתי למוסך וכיוונו לי את זה לאחר שיכוונו לך את צריך להביא לחיצה אחד על דוושת הדלק לחיצה אחד 2-3 שניות וזה בעצם פותח את התריס בתוך הקרבורטור ואז אחרכך תן סטרטר והאוטו יתניע בלי שום בעייה ואתה תרגיש אך הצוק מעלה את הטורים המנוע יעשה קצת רעש יותר מהרגיל בערך כ 5 דקות עד שיתחמם ואז תתחיל לנסוע

לוחצים כמה שניות לפני שהאוטו מונע ?

פורסם
שלום לך

לי שי סובארו די.אל וגם אצלי יש צוק אוטומטי גם אצלי זה היה כך עד שהלכתי למוסך וכיוונו לי את זה לאחר שיכוונו לך את צריך להביא לחיצה אחד על דוושת הדלק לחיצה אחד 2-3 שניות וזה בעצם פותח את התריס בתוך הקרבורטור ואז אחרכך תן סטרטר והאוטו יתניע בלי שום בעייה ואתה תרגיש אך הצוק מעלה את הטורים המנוע יעשה קצת רעש יותר מהרגיל בערך כ 5 דקות עד שיתחמם ואז תתחיל לנסוע

לוחצים כמה שניות לפני שהאוטו מונע ?

כן אחי לפני שאתה מביא סטרטר.

http://photos.walla.co.il/sagishu <--אלבום תמונות של הרכב
פורסם

כעיקרון לפני ההתנעה אתה לוחץ לחיצה עד הסוף ואז מכה ראשונה הוא מניע לך כמו גדול...לפחות ככה זה צריך להיות...

יום טוב.

פורסם

צ'וק אוטומטי מכני ברכבי קרבורטור מורכב מפרפר נוסף בלוע הקרב' ומגלגל מדורג המושך במעט את המצערת, ששניהם יושבים על אותו ציר, שמסתובב בהשפעת ספירלה רגישה לחום.

ומעט יותר בבהירות - כשהמנוע קר הספירלה מושכת את הציר למצב הפעלה של הצ'וק - דבר שסוגר את הפרפר ומושך מעט את המצערת, והתוצאה היא תערובת עשירה יותר. עם התחממות המנוע הספירלה לאט לאט מסובבת את הפרפר למצב פתוח.

במקרים רבים, צריך לפני ההתנעה "לדרוך" את המערכת בלחיצה או שתיים על דוושת התאוצה, בעיקר בגלל צורתו של אותו גלגל מדורג המושך את המצערת. כשמכבים את המנוע והוא חם, הגלגל הזה נתקע על מדרגה של המצב החם ולא מאפשר לספירלה להתכווץ חזרה למצב של מנוע קר. לחיצה על דוושת התאוצה משחררת את הגלגל ומאפשרת לספירלה למשוך את הצ'וק למצב של מנוע קר - מצב הפעלה.

פורסם

גם וגם. סגירת הפרפר מעשירה את התערובת, והמתיחה המצערת מעלה את הטורים במקצת בדיוק כמו לחיצה של כמה מ"מ על דוושת התאוצה.

פורסם

גם לי היה בג'אסטי, הטורים היו עולים לבד למשהו כמו 2-3 במצב עמידה, כשהמנוע קר. כמו כן גם הרכב התניע לי תמיד חלק בלא בעיה גם בשיא הקור - המתכון כמו שנאמר: סיבוב המפתח למצב ACC, שתי לחיצות קצרות על הדוושה, והתנעה עם שתי לחיצות... מתניע כמו בובה.

כולם מתים בסופו של דבר, אבל לא כולם חיים בדרך.

פורסם

צוק אוסומטי ברכב אמור לעלות את הסל"ד בעת התנעה ל2000ולרדת לאחר התנעת בוקר

:mad: תוך כ-2-3 דקות ל-1100. ניתן ליסוע מיידית, אין צורך לחמם.

במידה שסלד צוק לא מעלה את הסלד בבוקר והרכב כבה,

יש לגשת למכון קרבורטור הקרוב למקום מגוריך [רצוי מקצועי] ותוך מספר דקות

ובעלות סמלית הבעייה תיפתר.

בברכה

צביקה מכון לקרבורטורים

נתניה

נייד -054-4861318 :mad:

צביקה קרבורטורים נתניה

054-4861318

עבודה-09-8332213

פורסם
צוק אוסומטי ברכב אמור לעלות את הסל"ד בעת התנעה ל2000ולרדת לאחר התנעת בוקר

:mad: תוך כ-2-3 דקות ל-1100. ניתן ליסוע מיידית, אין צורך לחמם.

במידה שסלד צוק לא מעלה את הסלד בבוקר והרכב כבה,

יש לגשת למכון קרבורטור הקרוב למקום מגוריך [רצוי מקצועי] ותוך מספר דקות

ובעלות סמלית הבעייה תיפתר.

בברכה

צביקה מכון לקרבורטורים

נתניה

נייד -054-4861318 :mad:

שלום מר צביקה וברוך שובך...

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

אם הצוק האוטמטי דורש כוון טורים לצוקבלבד למניעת כבוי בבוקר לפי הנתונים שנתתי

בתשובתי הקודמת, מ-50 שקל תקבל עודף לסנדביץ כדי שלא תחזור

רעב הביתה.

לכל חברי הפורום כמעט תודשים נעדרתי מהפורום.בגלל אישפוז יזום

לקבלת טיפול רפואי,אך בגלל הסתבכות הגעתי לכריתת המעי הגס+טחול+9ימים בטיפול נמרץ. חודש וחצי במחלקה חירוגית לשם התאשושות וחזרה לכושרבהדרגה.ביום שני השבוע

השתחררתי בשעה טובה ומנסה לחזור בהדרנה לשגרה.

סימנים חיצונים ירידה

של 10 קילו במשקלוחולשה גופנית.

אך עם הרבה מרץ ואני מתכונן לחזור לפורום בגדול.

בברכה

צביקה

מכון קרבורטורים נתניה

09-8332213

נייד-054-861318

צביקה קרבורטורים נתניה

054-4861318

עבודה-09-8332213

• תוכן חדש...