Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הצלחתי למצוא את הסיבה.

גם לא מצאתי את החיישן חום- לא ממוקם במקום בו צויין כאן בשרשור.

אם מישהו יודע לעזור, היכן נמצא החיישן ומה עלול לגרום לתופעה כמו שתיארתי- אשמח לעזרה.

המאוורר עובד לכיוון הנכון.

ההארכות מחוברות טוב גם למנוע וגם לגוף.

אני מעט אבוד....

תודה.

פורסם
הארקה שמחוברת טוב אינה אומרת שהיא גם תקינה חשמלית.

בברכה - רפי לין

אתה צודק.

ביצעתי הארקות נוספות- לא היה שינוי....

פורסם

ניסיתי למצוא את התקלה- המצב לא משתפר.

הוחלפה היוניט חום.

כרגע, מד החום מגיב.

עולה בערך עד מחצית הגובה של הסקאלה.

החום ממשיך לעלות- אבל השעון לא.

בנסיעה הביתה היום מד החום שוב נותר בחלק התחתון של הסקאלה. ואחה"צ כבר שוב תיפקד ונעמד על החצי.

השעון חום מעט משחק לפעמים- רועד טיפה מעלה מטה.

הצרה המהותית בסיפור: המאוורר לא נכנס לעבודה בכלל.

אם אני מדליק את המזגן, המאוורר נכנס לעבודה, ואף עובר בין מהירות נמוכה למהירות גבוהה.

הכיוונים (ההזויים) שאני יכול לחשוב עליהם:

1. אוויר \ סתימה במערכת הקירור שגורם לחיישן שלא "לחוש" את החום כנדרש כתוצאה מאי זרימת נוזל קירור דרכו.

2. תקלת מחשב, שמקבל קריאה לא נכונה, או שאינו מוציא קריאה למחוג החום והפעלת המאוורר. (במחשב לא נמצאו תקלות)

אם למישהו מחברי הפורום יש רעיון- מה יכול לגרום לנ"ל- אשמח מאוד לשמוע.

תודה.

פורסם

אחרי כל המקצוענים קשה מאד ליעץ, למרות שאינני מומחה אנסה בכל זאת. לדעתי יש בעיה באספקת מתח קבוע למעגל ולמד החום, כנראה הבעיה היא או בפלוס או במינוס. באיזו שהיא צורה חוט המתח או חוט הארקה למעגל מד החום כתוצאה של תקלה / ליקוי בחיווט ( אולי טופל בעבר ) ממותג במעגל הפיקוד של המאוורר במקום להיות בלתי תלוי בו.

פורסם

בנוגע למאוורר ,אתה התרגלת לקומבינה שעשו לך שם שהוא עובד קבוע וזה לא המצב שאמור להיות לוקח למאוורר זמן עד שהמנוע מתחמם להכנס לפעולה.

הוא לא צריך לעבוד באופן קבוע כשהמזגן לא עובד.

בזמן הפעלת מזגן הוא כן עובד.

לגבי החום מנוע לוקח לו קצת זמן להגיע לחצי לא מיידי ולרוב הוא נשאר שם.

כשמפעילים מזגן גם לי יצא לראות שהוא יורד קצת מהחצי.

אם אתה מדבר על קפיצות משמעותיות במחט של חום מנוע אז צריך לבדוק את זה.

פורסם

ראשית תודה לאלו שמנסים לעזור!!

מד טמפ' בדרכו ארצה, כשיגיע אנסה לבדוק איתו.

בכל מקרה, באמצעות תחושה על הצינורות איני מזהה הפרש טמפרטורות בין הצינורות השונים במערכת.

הטרמוסטט לא נתפס, כיוון שכרגע הוא הוצא והרכב ללא טרמוסטט. (לאור התקלה).

בכל מקרה אין קשר לנ"ל, כיוון שגם כשהמערכת רותחת, המאוורר לא נכנס לעבודה.

לא התרגלתי לקובמינה במערכת המאוורר, אני נותן לאוטו לעבוד הרבה זמן ולהתחמם בטרם אמור המאוורר להיכנס לעבודה.

ככה זה היה גם בעבר.

ניסיתי עד כמה שניתן לעקוב אחר החיווט החשמלי.

לא ראיתי משהו יוצא דופן.

קיצור החוטים של היוניט מקפיץ את השעון למקסימום ומפעיל מיידית את הוונטה על מהירות 2.

כנראה שבאמת מדובר במשהו חשמלי. עא"פ שאיני יודע לשלול בוודאות סתימה כלשהי בנקודה בה ממוקם החיישן.

איזה ייאוש... :(

פורסם

1. כרגע, מד החום מגיב.

עולה בערך עד מחצית הגובה של הסקאלה.

החום ממשיך לעלות- אבל השעון לא.

בנסיעה הביתה היום מד החום שוב נותר בחלק התחתון של הסקאלה. ואחה"צ כבר שוב תיפקד ונעמד על החצי.

השעון חום מעט משחק לפעמים- רועד טיפה מעלה מטה.

2. הטרמוסטט לא נתפס, כיוון שכרגע הוא הוצא והרכב ללא טרמוסטט. (לאור התקלה).

מה הטמפרטורה המקסימלית אותה מראה מד החום?

למה אתה חושב שהחום ממשיך לעלות מעבר למה שמראה השעון?

ברגע שאין טרמוסטט, החום יכול לרדת כמעט עד ל-0 בנסיעה, כך שיתכן והשעון אינו מזייף כלל.

• תוכן חדש...