Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם תמצא רנו סניק אוטומטית ב-8000 ש"ח כדאי שתברח מהר...כשהן נוסעות הן נהדרות, כשהן מתחילות להתקלקל אתה מתחיל לקלל...

מאחר שיש לי נסיון גם עם רנו וגם עם וולוו - לך על הוולוו (ולא בהכרח זאת שאני הצעתי) הן מאד אמינות והחלפים מצויים בשפע ולא יקרים.

(ואגב הרנואים שלי היו חדשות וגם כך אחזקתן היתה יקרה משמעותית מוולוואים חדשים שהיו לי, כמשומשות הפער רק גדל לטובת הוולוו שפשוט (חמסה חמסה) לא מתקלקלת גם שמתעללים בה ומדלגים על טיפול פה ושם בגלל חוסר זמן...)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני מת על ההצעות הנדיבות (וההזויות כמעט) תמיד של KENWORTH MAN: אמריקניות עצומות מנוע וישנות.

אולי תציע לו משאית KENWORTH וזהו? הוא כתב שתקציבו מצומצם וייתכן וזהו רכב זמני, אז מן הסתם, אין לו כוונה להוציא ממון רב על תיקונים ועל דלק ולכן כדאי להמליץ לו על משהו אמין, נפוץ וחסכוני עד כמה שניתן.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

תודה,

האם וולו 740 מהשנים האלה באמת זולות לאחזקה ? המיתוס אומר שוולו זה לקרוע את הכיס כשצריכים להכנס איתו למוסך :/

פורסם
אני מת על ההצעות הנדיבות (וההזויות כמעט) תמיד של KENWORTH MAN: אמריקניות עצומות מנוע וישנות.

אולי תציע לו משאית KENWORTH וזהו? הוא כתב שתקציבו מצומצם וייתכן וזהו רכב זמני, אז מן הסתם, אין לו כוונה להוציא ממון רב על תיקונים ועל דלק ולכן כדאי להמליץ לו על משהו אמין, נפוץ וחסכוני עד כמה שניתן.

ידידי - כשתיסע על אמריקאית אמיתית דבר על האמינות שלהן.

נהנתי מכל רכב אמריקאי שהיה לי, אם תחזוקה נכונה זה רכב חף מתקלות, די נמאס לי

מהקלישאה השקרית הזאת של "אמריקאי?! - מה זה מלא תקלות!" אני רוב חיי על אמריקאיות/יפניות,

ואני מכיר את המנועים שאמריקאים יודעים לעשות טוב יותר מרוב האנשים שאני מכיר, והאמריקאיות

שהיו לי ישנות וחדשות כאחד היו חפות לגמרי מתקלות!

הצעתי לו קאפריס, הייתה לה בעיה קטנה במיזוג שנפתרה ע"י שיפוץ מדחס, אני יודע כי חבר קנה אותה!

זה רכב מצויין ונוח ורחב יותר מכל מה שהציעו לו פה, ואמרתי לו שיקח לו זמן להתרגל לתחושת הספנתיות,

אלו לא רכבים שרגילים לראות בארץ, והן מאוד רחבים ונוחים, לא הסטנדרתים העלובים שלנו, אלא סטנדרט

אמריקאי גבוה ולא מתפשר, לקאפריס ההיא יש קרוז קונטרול, יש הגה כוח ומראות חשמליות, רכב אמיתי! \

לא צעצוע קטן ומתפשר, הוא חיפש רכב גדול, הוא לא אמר חסכוני,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

אם עסקינן בתוצרת אמריקאית אולי פונטיאק\שברולט - טמפסט\קורסיקה יתנו מענה.

מנועים מעט קטנים יותר ביחס לאמריקאיות שהוזכרו פה.

מרווחות,מאובזרות ביחס לשנתון ולמתחרים.

עקב מחירון מרוסק תוכל למצוא אקזמפלר במצב טוב בתקציבך.

פורסם

הצעתי לו אותן, רכבים מעולים! הן איבדו מחירון בגלל מחירי הדלק כאן בארץ וגם בגלל שבארץ

רכב אמריקאי קיבל תדמית שלילית מוטעית! נכון שיש דגמים ורכבים שראויים שיזרקו אותם מצוק,

אבל רוב התעשיה האמריקאית לא מתפשרת באיכות ההרכבה, בפינוק של הנהג, ובכוח, הרבה כוח!

והייתה לי גם קוואליר קופה שהסבה לי הנאה רצופה!

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

תודה חברים. ובכן אני מגלה שהמכוניות ה"טובות" מהשנתונים האלה הן עתירות ק"מ. מה דעתכם על פיאט בראבה ? במידה ואני מוצא משהו שמור פחות מ 100000 ק"מ ?

• תוכן חדש...