Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

ברשותי פונטו מודל 2000 XTZ (הדגם האחרון לפני הספייס). כבר שנתיים שאני סובל מתופעה של בריחת גז במזגן. כל קיץ אני ממלא גז ולאחר חודש בערך נגמר הגז ולכן אני לא ממלא יותר אלא פשוט סובל ונוסע עם חלונות פתוחים. אני מבין שמילוי גז נוסף זה אומר שאני פשוט "יזרוק" את הכסף לפח אם לא אתקן את הבעיה ולכן אני מבקש המלצה למזגניסט אמין מאוד מקצועי וכמובן לא יקר באזור המרכז. אני מבת ים אבל מן הסתם אין לי בעיה לנסוע למוסך מאוד מומלץ שיפתור אותי מבעיית המזגן המעצבנת של הפונטו שלי.

תודה

נימרוד

פורסם

יש לי שניים טובים אחד זה רם קור ברח' בן אביגדור בת"א והשני זה יצחק וייס חשמלאי מזגנים בפ"ת.

שניהם אנשי מקצוע ישרים אם כי רם קור יחסית יותר יקר.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

עמוס מזגנים

עמוס מזגנים

עמוס מזגנים

ולא, אין לי כל קשר אליו מלבד היותי לקוח מרוצה.

המחירים סבירים, השירות +++

בהצלחה וקיץ צונן :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

גם אני מאוד ממליץ על עמוס מזגנים:

http://www.d.co.il/4184750/28280/

פעמיים הייתי אצלו השנה, פעמיים תוך 10 דקות הם מצאו את הבעיה (אחרי שבמשך כמה חודשים נכנסתי לכמה מזגניסטים ללא הפתרון).

אגב, אשר לא רצה בכלל להתעסק עם הרכב שלי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אשר מיזוגנים ברמת גן (בני ברק) בזמנו החייה את המזגן הצולע של הפונטו שלי , כי הוא מומחה לפיאט בתחום

אני הלכתי לאשר מזגנים ולא הייתי מרוצה בכלל, לא מאיכות הטיפול ולא מהשירות. אני לא יודע איך החלטת שהוא מומחה, בעיניי הוא לא.

יצחק וויס בפתח תקווה, לעומת זאת, מומלץ בחום.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...