Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב, בנוגע לCHECK ENGINE יש לי סופר לנסר דגם 93 גם אצלי מופיע הנורא הזאת אבל רק בהתחלה של הסוויץ' הראשון אחרי מספר שניות היא ניכבת, אם אתה אומר שהיא דלקה לך לעורך הדרך מובן שיש תקלה והיית צריך להגיע למוסך, אני לא מבין גדול אבל זה הגיוני בהצלחה

פורסם

בבדיקה קצרה שעשיתי אז במוסך על הנורה נותק המצבר והוחזר אך איתו גם הבעיה של הנורה.

ואולג לגבי הנורה היא תמיד נדלקת כשמתניעים את הרכב..ואז נעלמת.

אצלי הפעם היא נשארת.

אגב המזגן ברכב כשהוא על קור מקפיא לי את הצורה, זה תקין? או שבכלל לא קשור?

הרכב יגרר למוסך רק בעוד יומיים שלושה כשהוא יפתח לצערי...

חברים תודה על התשובות!

Opel Adam S 2017

פורסם

אהלן

אני חוזר עם עדכונים מהמוסך שבו אני מטפל כל הזמן באיזור המגורים שלי בדרום.

לאחר בדיקה של המוסכניק, התניע את האוטו השאיר כמה זמן לבדוק מה קורה, קצת יותר משעה שהאוטו מונע במקום, החום מנוע לא זז מהשליש. (?!?!)

המוסכניק שאל את אבא שלי (שלקח את הרכב לטיפול) מה היתה הבעיה בדיוק? האוטו לא התחמם ולא שום דבר...משהו מוזר לדעתי.

שיחק עם הטורים נסע איתו טיול ושום דבר לא קורה למנוע, לא מתחמם ולא כלום..

אמר לאבא שלי לקחת את הרכב למוסך רדיאטורים, שם הבחור אמר לאבא שלי שהרדיאטור מסריח לגמרי וצריך לעבור ניקוי כי הוא סתום מבוץ, מחר תתבצע העבודה. ולאחר מכן אני אעדכן בתקווה שהרכב אכן בסדר...

נשמע לכם הגיוני כל הקטע הזה?

אגב גם לאחר בדיקה של המים (לא היה לכלוך שמן במי רדיאטור, שבנתיים הם בכלל מי ברז כי זה מה שהיה לי אותו זמן לאחר שנאכל לי כל המים הירוקים), והכמות מים לא ירדה בכלל.

אני לא מבין את זה..אבל זו לא עבודתי להבין כנראה, מחר אחרי הטיפול במוסך נראה מה קורה.

תודה רבה על העזרה אנשים..!! מחר אעדכן מה קורה עם הרכב.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...