Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה, באיחור לא אופנתי של כמעט 4 שנים, גם לי יש אייפון.

המעבר מנוקיה E72 לאייפון זה כמו מישהו שזכה בפיס ומשדרג את הפיאט אונו שלו למרצדס 2011.

מילאתי אותו בשירים ואף רצתי איתו ושמעתי אותם.

אחר כך קצת דיללתי אותו דרך האייטיונס במחשב כדי לפנות מקום לתמונות ואפליקציות וגם יצרתי רינגטונים באמצעות המרת כמה שירים באייטיונס.

הבעייה היא שפתאום אפליקציית האייפוד מראה שאין שירים בכלל.

חשבתי שהם נמחקו וניסיתי לסנכרן מחדש, אבל האייטיונס מראה שיש 14 ג'יגה מלאים בכ 3800 שירים.

אני הולך ל MUSIC שמתחת לאייפון שלי בתפריט האייטיונס והוא לא מראה שיש שירים בכלל, אבל עדיין - האייפון מלא ולא ניתן לסנכרן. הרינגטונים לא נעלמו.

פורסם

כל השירים קיימים על המחשב. הבעייה היא שלא ניתן לעשות סינכרון, כי האייטיונס טוען שהזכרון של האייפון מלא, בעוד שבאייפון עצמו, בתכנת האייפוד, כתוב בתצוגה "אין שירים".

פורסם

בצע איתחול לאייפון.

החזק את כפתור HOME+כפתור נעילת האייפון למשך 10 שניות עד אשר יופיעה הלוגו של האייפון ונסע שוב פעם לבצע סינכרון.

איזה כייף לי :)

פורסם

ואם האתחול לא יעזור, נסה לסמן ב-וי את MANUALLY MANAGE:

139015d1264722438-itunes-what-pain-ass-manually-manage-music.png

ואז כנס ללשונית MUSIC, תוריד את ה-וי מ SYNC MUSIC, ואז תסנכרן.

עכשיו שוב תחזיר את ה-וי ל SYNC, ותסנכרן שוב.

itunes_ipod_sync_playlists.jpg

Stay Dirty

פורסם

תודה רבה לעוזרים.

שום דבר לא עזר ונאלצתי לעשות Restore שכלל שדרוג תוכנה.

השירים חזרו, הבעייה שהרינגטונים נעלמו.

אני מנסה להחזיר את הרינגטונים ע"י סימון Sync Ringtons אבל אז מופיעה ההודעה המצורפת - וממש לא בא לי שכל השירים ייעלמו שוב. מה עושים?

Rington warning message.JPG

פורסם

בטל את אפשרות סינכרון השירים והסרטים וסמן או אשר אל תמחק שירים/סרטים מהאייפון.

וסנכרן רק רינגטונים.

למה לא העלת מהגיבוי גם את כול המידע ?

פורסם

כל אפשרויות הסנכרון מבוטלות - שירים. סרטים, תכניות טלוויזיה. רק סינכרון האפס לא מבוטל. למרות זאת, כשאני בא לסמן סינכרון רינגטונים, אני מקבל את ההודעה הזו שהכל יימחק מהאייפון אם אבצע סינכרון.

פורסם

:roll: אני לא יודעת מה קורה לאייפון שלך.

אני מציע שלפני ביצוע הפעולה הזאת בצע גיבוי לאייפון וגם העברת רכישות מהאייפון לאייטונס ורק לאחר מכן בצע את הסינכרון.

מכסימום במידה ונתקלת בבעיה תעשה RESTORE.

אני כבר שנה ויותר עובד עם האיטונס ולעולם לא ניתקלתי באיומים מהאייטונס שהכול יימחק.

untitled.jpg

• תוכן חדש...