Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חידה יומית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עכשיו נישאלת השאלה

למה בחור עם ביט 1 והגברה אקטיבית צריך Alpine F#1 SPX-Z18T עם קרוס פסיבי.

וגם למה הוא מוכר שני מגברי TRU בילט.

דבר ראשון, אתה ראשון שכתב את השם מלא ואתה זוכה של השרשור :king:

לגבי השאלה שלך. אני היתי שואל את זה אחרת: "למה בחור עם Alpine F#1 SPX-Z18T צריך BITONE ו-TRU בילט?" :-D

מגברים כנראה יוחלפו, ואולי לא. עדין מוקדם משהו לומר. ההחלטה לא תתקבל עכשיו וכמובן לא בשרשור הזה.

הפרוססור לא יורד מסט אף כרגע, עם כול הכבוד לקרוסים של הסט יש דברים שאי אפשר להתמודד ללא פרוססור. לכול דבר יש לו תפקיד משלו במעגל.

אני רואה שדואר קנדי עובד באותו מהירות של USPS...

תתחדש

לא הבנתי את הכוונה

כמו שכבר אמרתי לך פנים אל פנים,

ת-ת-ח-ד-ש

מוצר מהמעולים ביותר בתחום,

ולשאלתו של מוטי:

נסתרות דרכיו של האודיאופיל, לרובינו יש שיגעונות ורצונות לשדרג או לשנמך כל הזמן...

בקרוב אצל כולנו

תתחדש ותהנה

רוני נ.

תודה, וזה חלק של שדרוגים, פשוט יש כאן עוד דברים מעבר. כמובן שהכל כי אודיאופיליה ולא משהו אחר...

ועל זה נאמר - תשאל את אוקטובר האדום... רמז... מאוד קשה אמנם אבל רמז...

וכל השאר - אני אשאיר לאדגר לזמן הנכון (במידה וזה בכלל יצא לפועל :wink: )

נכון, יש ציפיות מהיצרנים שונים ונראה כבר בשרשורים הבאים...

טוב אז תמונות

DSC03789.JPG

DSC03790.JPG

DSC03791.JPG

DSC03792.JPG

DSC03793.JPG

DSC03795.JPG

DSC03797.JPG

DSC03796.JPG

DSC03799.JPG

DSC03798.JPG

DSC03800.JPG

DSC03802.JPG

DSC03801.JPG

DSC03803.JPG

DSC03804.JPG

הטוויטרים כבר הותקנו, למקום הקודם של CDM-54

הבניות בקורהות האלו כנראה היו זמניות, אבל זה המיקום.

DSC00309.JPG

DSC00310.JPG

DSC00312.JPG

DSC00313.JPG

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עיניי דומעות מהתרגשות

:-D

אדגר - המיקום של הטוויטרים דווקא יכול להיות טוב - אל תמהר להרוס את הקורות, תן לזה צ'אנס, תבדוק את התוצאה לפני שאתה נכנס לעוד פעולה שתיקח לך הרבה זמן כי אני כבר מת לשמוע :twisted:

:lol:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני לא רואה שום מניעה לעבוד עם טוויטרים כאלה באון אקסיס מלא, אני פשוט מעדיף שהטוויטרים מכוונים למרכז הרכב - בין אם זה לידית ההילוכים או למראה המרכזית או למרכז הדשבורד או למרכז השמשה...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

רומם

אני אביא גיגית, נבכה ביחד.

Pioneer TS-X150

פורסם

חברים,

איש סיני עתיק אמר פעם "לא מזילים ריר על מקלדת של לפטופ, ואין וצורך לחלום חלומות, יש צורך לראותם כ"אתגר" ולהשיגם..."

8):idea:8):lol: :lol: :lol:

תחשבו על זה

מואאאהההההאהאה

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

רוני יש פתגם סיני עתיק שאומר "שתוק ..."{מה אתה חופר יקנאי מה עם החידה שלך :wink: }

אדגר תתחדש ותהנה :-P {ההנאה מובטחת זה בטוח} אתה לא מפסיק להפתיע אנשים ואותך

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

ניר,

איך אתה יודע שזה אחד הסטים בטובים בעולם?!

שמעת אותו? יש לך ניסיון איתו?

סתםםםםםם, מחכים תוצאות...

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

רוני, אתה טוב אתה :D

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
ניר,

איך אתה יודע שזה אחד הסטים בטובים בעולם?!

שמעת אותו? יש לך ניסיון איתו?

סתםםםםםם, מחכים תוצאות...

מה זאת אומרך איך אני יודע? כמו שאני בודק כל סט רמקולים.

אני שוקל אותו(משקל זה חשוב), אח"כ אני בודק את עיצוב האריזה(עיצוב זה חשוב), אחרי זה אני מקשיב לסט הכי זול שאני יכול למצוא של אותה חברה, ולפי זה אני קובע נמרצות את דינו של הסט היוקרתי ביותר- לאחר מכן אני כמובן בודק בפורומים בחו"ל מה אומרים עליו ה"מומחים" (כלומר ילדים בני 18 עם כינוי באנגלית בפורום באנגלית- זה בטוח נשמע חכם יותר), ואחרי זה אני מגיע לפה ונותן המלצות כאילו אף אחד כאן לא מבין כלום.:).

אהה!, אבל למשל רמקולים כאלו כמו הF1 סטאטוס לא צריך לבדוק, צריך פשוט להכנס לרכב של נאדר לשמוע אותם:).

אבל הדבר היחיד שאני יכול להגיד, כמו שנאמר כאן בשרשורים אחרים הוא:

"נשבר הז&* לראות רכיבים ב20Kש"ח- תנו לראות איזה פיוניר בשקל ורבע עם 9*6 של קנווד".

:shock::shock::shock:

under construction..

פורסם

ניר הרגת אותי!

איך חבר שלי בועז אומר:

"הלוואי, ש 6X9 יביא לנו סיפוק,

הלוואי, שפיוניר יהיה לסאונד המושלם,

ההההלוווווואיייייי..."

באמת שנמאס לי להוציא כסף על המערכת, כבר לקחה לי את הבריאות.

מקווה שעוד מעט נגיע לנחלה...

AUDI A3 2.0t FSI DSG

• תוכן חדש...