Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי זימון למשפט בגלל נהיגה בקלות ראש...:cry:

התאריך שקיבלתי הוא ה7.7 2011 .

בערך בנובמבר אני מתגייס אז אני רוצה לקבל את השלילה כמה שיותר

קרוב לתאריך גיוס שלי כי אז גם ככה אני לא ממש צריך לנהוג.

אז השאלה שלי האם יש דרך לדחות את התאריך הזה ואם כן אז איך?

פורסם

אתה יכל ליצור קשר עם בית המשפט שאליו זומנת, הכתובות מופיעות בחלקו האחורי של הדוח.

אפשר לשאול על מה נרשם הדוח?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אתה יכל ליצור קשר עם בית המשפט שאליו זומנת, הכתובות מופיעות בחלקו האחורי של הדוח.

אפשר לשאול על מה נרשם הדוח?

ל'

"נהיגה בקלות ראש בסמיכות לעוברי דרך..." בקיצור עשיתי דריפטים צמוד לאנשים וכתוב לי סיכון חיי אדם

פורסם

יכול להיות שאתה לא צריך לנהוג בגלל שאתה מתגייס בקרוב, אבל אולי לא בא לך בעתיד להתחיל מחדש מבחני תיאוריה + נהיגה מעשי.

עם הסעיף הזה כדאי לך לחשוב לכיוון של ע"ד תעבורתי טוב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
יכול להיות שאתה לא צריך לנהוג בגלל שאתה מתגייס בקרוב, אבל אולי לא בא לך בעתיד להתחיל מחדש מבחני תיאוריה + נהיגה מעשי.

עם הסעיף הזה כדאי לך לחשוב לכיוון של ע"ד תעבורתי טוב.

דיברתי בבוקר עם עורכת דין אחת והיא אמרה שלדחות את המשפט זה לא בעיה

ושיש מצב לשלילה של פחות מ3 חודשים אבל לא בטוח ב100 אחוז.

הגיוני שאני אקבל פחות מ90 יום?

ומעל 90 יום זה רק תאוריה או ישר גם תאוריה וגם טסט?

ועוד שאלה יש לי גם אופנוע אז אם אני מחדש רישיון צריך לשניהם?! :shock:

• תוכן חדש...