Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סליחה על המילה דחוף בכותרת, אבל אנחנו באמת זקוקים לעזרה דחופה:

אשתי לקחה את הזאטוט לבילוי באוטו שלנו (פונטו 2001), והמפתחות נעלמו.

ממה שהספיקה להבחין, הם כנראה נפלו/הושלכו על-ידו אל תוך פתח המיזוג העגול שבצד הנוסע.

בגלל שהאוטו היה במוסך הבוקר, המפתח לא היה מחובר כלל לכלום (לא לצרור, ואפילו לא לטבעת העגולה) ולכן המפתח כנראה נפל עמוק.

איך אפשר להוציא אותו משם?

יש סיכוי בכלל? או שרק להזמין גרר, ולהשאיר את האוטו במוסך (שבכלל סגור כבר... אני לא יודע מה לעשות)

יש לנו באוטו מברג, אם יש צורך. ואם היא לא תסתדר או שהמברג לא יתאים, אקח מונית ואעזור לה.

מה צריך לפתוח כדי להגיע אליו? איפה הברגים?

תודה על כל עזרה.

יהב.

עריכה: שחכתי לציין שאין מפתח נוסף. זה היחיד.

פורסם

אני לא בקיא ברכב הזה אבל מניסיון עם מקרה דומה התחלתי מפתח המיזוג ולבסוף פירקנו את כל הדשבורד. דבר ששווה לנסות לפני שמתחילים לפרק- תשיג\תקנה מגנט ארוך וגמיש (חנות לכלי עבודה), השחל אותו דרך הפתח המדובר ונסה לדוג את המפתח. עם קצת מזל אולי זה יעזור. בהצלחה

פורסם
סליחה על המילה דחוף בכותרת, אבל אנחנו באמת זקוקים לעזרה דחופה:

אשתי לקחה את הזאטוט לבילוי באוטו שלנו (פונטו 2001), והמפתחות נעלמו.

ממה שהספיקה להבחין, הם כנראה נפלו/הושלכו על-ידו אל תוך פתח המיזוג העגול שבצד הנוסע.

בגלל שהאוטו היה במוסך הבוקר, המפתח לא היה מחובר כלל לכלום (לא לצרור, ואפילו לא לטבעת העגולה) ולכן המפתח כנראה נפל עמוק.

איך אפשר להוציא אותו משם?

יש סיכוי בכלל? או שרק להזמין גרר, ולהשאיר את האוטו במוסך (שבכלל סגור כבר... אני לא יודע מה לעשות)

יש לנו באוטו מברג, אם יש צורך. ואם היא לא תסתדר או שהמברג לא יתאים, אקח מונית ואעזור לה.

מה צריך לפתוח כדי להגיע אליו? איפה הברגים?

תודה על כל עזרה.

יהב.

עריכה: שחכתי לציין שאין מפתח נוסף. זה היחיד.

שלום

את פתח האיוורור העגול ניתן להוציא בשליפה מהדשבורד, צריך לעשות את זה בזהירות בעזרת מברג דק. מתחת לחלק הזה תמצא צינור שרשורי די רחב, בתוכו תמצא את המפתח האבוד.

סוף שבוע טוב

פורסם

יש מגנט עם מוט מאריך, תנסה להכניס אותו לפתח המיזוג ונסה לדוג את המפתח, במקרה ולא הצלחת ומדובר במפתח יחיד לא תהיה ברירה ותאלץ לפתוח את תעלת המיזוג.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

קרה לאחותי את המקרה בקליאו B, היה חסר את הגריל בפתח התעלה,והיא בטעות הניחה את הפלאפון בפנים ואז החליק פנימה

הדשבורד בקליאו קשה לפירוק ובכלל התעלה לא ניתנת לפתיחה בכלל. החלטנו להשאיר אותו שם !

בקשר לבעיה שלך כמו שאמרו לך יש מין מוט ארוך ומגנטי לכל מוסך יש אותו גש ותשאיל ותדוג אותו (אם תצליח בכלל )

אין לך מפתח רזרבי ? אם כן תשאיר אותו שם סיפור לפרק דשבורד

פורסם

אוי-ווי.

אין לי שום מגנט בהישג-יד, בטח שלא אחד מתארך.

אקח איתי מברג דק, ואסע לעזור לאשתי (המברג שבאוטו לא דק בכלל)

הייתי משאיל מגנט מהמוסך, אם הוא לא היה סגור.

וכמון שציינתי זה המפתח היחיד.

תודה לכל העוזרים, אעדכן כשאחזור (אם אתם סקרנים לדעת)

פורסם

למה שלא תלך לקנות מגנט ארוך? כ-25 שקלים, לא שווה את הניסיון?

• תוכן חדש...