Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,אני נהג חדש בן 17 לפני שבוע נגמר לי המלווה...

רציתי לשאול מה העונש אם אני מסיעה יותר מ 2 נוסעים כשאני נהג חדש?

האם זה משנה אם אני מסיעה 3 אנשים או 4?

ועוד דבר שמעתי שאם תופסים אותך על זה מזמינים אותך למשפט...

זה משנה זה שאני קטין?אני ישפט בבית משפט לנוער?העונש יהיה יותר קל או יותר חמור בגלל זה?

תודה.

פורסם

כמות הנוסעים מעל המותר אינה משנה, בשני המקרים זוהי הזמנה לדין(0 נק').

על עברת תעבורה נשפטים בביהמ"ש לתעבורה, אין זה משנה אם אתה קטין.

את העונש יקבע השופט(שלילה, ע"ת, קנס).

במידה ורשיונך ישלל ל-3 ח' לפחות, תהיה חייב באמצעי תיקון מחדש(תאוריה בוודאות, אולי גם טסט) + שנתיים נוספות "נהג חדש"(בסה"כ 4).

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
כמות הנוסעים מעל המותר אינה משנה, בשני המקרים זוהי הזמנה לדין(0 נק').

על עברת תעבורה נשפטים בביהמ"ש לתעבורה, אין זה משנה אם אתה קטין.

את העונש יקבע השופט(שלילה, ע"ת, קנס).

במידה ורשיונך ישלל ל-3 ח' לפחות, תהיה חייב באמצעי תיקון מחדש(תאוריה בוודאות, אולי גם טסט) + שנתיים נוספות "נהג חדש"(בסה"כ 4).

בממוצע לכמה זמן מקבלים שלילה?(עם ובלי עורך דין)?

פורסם

למה אתה שואל את השאלה הזו?

אתה מתכוון להסיע יותר מהמותר?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
למה אתה שואל את השאלה הזו?

אתה מתכוון להסיע יותר מהמותר?

ל'

בשישי הזה נוצר מצב שאני צריך להסיע יותר מהמותר...

אבל חשבתי שבמידה ותופסים אותך זה מקסימום איזה כנס של 250 ש"ח...

בשלילה אני לא מוכן להסתכן...

פורסם

בשלילה לא תסכן, אבל בקנס כן?

ואם תהיה תאונה מה אז?

להתחיל את הנהיגה שלך בצורה כזו שאתה מחשב "מה יקרה אם" לא תוביל למקומות טובים בכלל.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
בשלילה לא תסכן, אבל בקנס כן?

ואם תהיה תאונה מה אז?

להתחיל את הנהיגה שלך בצורה כזו שאתה מחשב "מה יקרה אם" לא תוביל למקומות טובים בכלל.

ל'

בכנס קטן כן...

ומה אני יעשה נשמה אני לא עובר על חוקים,במקרה הזה נוצר מצב שאנחנו 7 חבר'ה על 2 מכוניות

פורסם

שמחתי לסייע לך במציאת פיתרון, כדי לשמור על הרשיון ולא לעבור על החוק במודע.

נסיעה טובה

ל'

פורסם

בן אדם כזה עדיף שיסיע מספר נוסעים מעל המותר, יקבל שלילה ויפטור אותנו מהיותו פצצה מתקתקת וסיכון לעוברי הדרך האחרים ולעצמו.

פורסם

אני חושב שבכל מקרה כדאי שהוא וחבריו יסעו במוניות (וכך אני חוסך לו את השרשור "מה העונש על נהיגה תחת השפעת אלכוהול")

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

zvit זה מזכיר לי שרשור ישן לפני מספר שנים על נהג חדש אשר היה מסיע את חבריו בתא המטען של הרכב כאשר יצאו לבלות.

זה הסתיים בסופו של דבר כאשר נתפס על ידי שוטר תנועה, לנוסעים בתא המטען שלום.

ל'

פורסם
בן אדם כזה עדיף שיסיע מספר נוסעים מעל המותר, יקבל שלילה ויפטור אותנו מהיותו פצצה מתקתקת וסיכון לעוברי הדרך האחרים ולעצמו.

בן אדם כזה, לפני המעשה בא לפורום, שאל שאלות, קיבל תשובות, עשה חושבים (מקווה שהשתכנע) .

כמה יש כאלה, שלא חושבים פעמיים ומבצעים עבירות על ימין ושמאל?

שיהיה גם לך יום טוב

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ורק מהסיבות האלו אני בעד להעלות את הגיל להוצאת רשיון נהיגה.

(18)

ל'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...