Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש רכב חדש לאמא שלי במסגרת תקציב של 100K.

דרוש שהרכב יהיה קומפקטי, אמין ומהנה לנהיגה.

אמא נוהגת בד"כ בתוך העיר אך יש גם נסיעות בין-עירוניות.

הרכבים שעלו עד עכשיו על הפרק הם: מאזדה 2, פאביה, פולו, פיג'ו 207, איביזה, C3 וסוויפט.

הרשימה דיי ארוכה לטעמי, אשמח אם תוכלו לעזור לי לצמצם אותה, אני גם פתוח להצעות נוספות.

יום טוב!

פורסם

למה שלא תפנו יום אחד ופשוט תעשו סיבוב ב4-5 אולמות תצוגה ותראו מה מוצא חן בעיני אמא,ומה נוח לה.

ככה תקבלו את התמונה הכי ברורה לגבי מה מתאים לכם.

פורסם

ידני/אוטומט? המחירים מוקפצים מעל ומתחת ל 100K עבור שתי האופציות.

מצד אחד אתה יכול להוסיף את הפיאט פונטו איבו

אבל מצד שני הייתי מוריד את המאזדה 2 שנהנית רק מזה שכתוב עליה מאזדה (היא לא חסכונית בעיר). הפורד פיאסטה אותו רכב רק יותר זול אבל את שתיהן לא הייתי לוקח.

פיג'ו 207 לא חסכונית כל כך כמו השאר.

פולו: כל רכב שהוא לא ידני הוא מעל 100K. אז נשאר לך רק מנוע 1.4 ידני לא TSI.

C3 אין לי דעה.

איביזה: נראה לי שעבור אוטומט אתה תחרוג מהתקציב.

סוויפט: יש טובות חסכוניות וזולות ממנה. (יפני זה לא הכל בחיים).

תנסה אולי גם יאריס ידנית TERRA 100

אני אישית לא אהבתי את לוח השעונים שהוא נמצא באמצע הרכב ואי אפשר היה לראות/ להבין ממנו הרבה תוך כדי נהיגה ראשונה.

עשיתי לפני כמה ימים את אותה הסקירה על מכוניות מיני משפחתיות

אני נשארתי עם טויוטה, פולו ידנית ופונטו איבו

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=361142

• תוכן חדש...