Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לסט ב 3K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצערי ניסיתי כמה נגרים וזה לא יוצא טוב מספיק, אם יש לך נגר שהצלחת לגרום לו לבנות את התיבה באופן מדוייק ואטום לחלוטין, סלמתק, אבל זה פשוט לא קרה לי עדיין.

אם מוצאים תיבה בגודל שרוצים- מה טוב, אם לא, האלטרנטיבה היא לבנות כזו אצל מתקין שיודע לבנות תיבות (בהנחה שהתיבה לא תעלה לך פי 2 מהסאב כמובן).

בד"כ, אפשר למצוא תיבה בנפח הרצוי, קצת תושיה והכל נמצא.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

ראיתי תיבות מוכנות במספר אתרים..וראיתי שיש באתר למשל של JBL הנחיות לבניית תיבה עם מידות.

כנראה שתיבה אצל המתקין תיתו לי את האחריות לסאונד המתאים..

פורסם

אז מבקשים מהנגר לחתוך פלטות MDF בגודל הרצוי,ומרכיבים בבית בעזרת דבק נגרים וברגים לחיזוק.

המשפט:''מודדים פעמיים חותכים פעם אחת''-תופס מצויין פה.

בשיפוצים...

פורסם

שוב, זה תלוי איזה נפח אתה צריך, כי אם זה 28-30 ליטר- יש מספיק תיבות איכותיות במחיר סביר, לא צריך לשלם יותר בשביל זה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אז בנושא קומפוננט החלטתי על הדוטק אוביישן.

בנושא מגבר אני מתלבט בין jbl gto1004 למשהו אחר - יש מגברים טובים יותר בתקציב דומה?

וסאב.. כנראה גם JBL למרות שאני לא רוצה צליל מרעיד רחוב אלא מדוייק ועמוק.

יש המלצות נוספות לגבי מגבר וסאב?

• תוכן חדש...