Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה יכול לכתוב להם ולבקש את התמונה. זו לא עילה לביטול הדו"ח

שלח לשגרירות כאן עם בקשה להעביר למשטרה שם

עו"ד יבקש יותר מעלות הדו"ח נראה לי

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתה יכול לכתוב להם ולבקש את התמונה. זו לא עילה לביטול הדו"ח

שלח לשגרירות כאן עם בקשה להעביר למשטרה שם

עו"ד יבקש יותר מעלות הדו"ח נראה לי

אכן אשלח להם בקשה לתמונה.

תודה על העזרה.

בכל אופן- באם אין להם את התמונה האם זו עילה לביטול?

פורסם

זה תלוי בחוק המקומי, אם בחוק המקומי ניתן להרשיע שלא על סמך תמונה אז זו לא עילה לביטול, אם בחוק המקומי לא ניתן להרשיע ללא תמונה אז זו עילה לביטול

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
זה תלוי בחוק המקומי, אם בחוק המקומי ניתן להרשיע שלא על סמך תמונה אז זו לא עילה לביטול, אם בחוק המקומי לא ניתן להרשיע ללא תמונה אז זו עילה לביטול

זה בדיוק מה ששאלתי ולשם כך ביקשתי הפניה לעורך דין שמתמצא בעניין כדי שאשאל אותו.

פורסם

אולי עדיף לך לחפש עו"ד איטלקי או דובר איטלקית או לכל הפחות עם שירותי תרגום טובים מאיטלקית.

וכל זה בהנחה שאתה הולך בכיוון "ייקוב הדין את ההר", כי על עו"ד אתה תוציא הרבה יותר מ-190 יורו.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אתם עושים צחוק

לפי מה פנו אליך ולא אלי או עדות של שוטר שראה את רכבך או על סמך מצלמת רמזור.

מה עושה מצלמת רמזור

אהה מצלמת

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אתם עושים צחוק

לפי מה פנו אליך ולא אלי או עדות של שוטר שראה את רכבך או על סמך מצלמת רמזור.

מה עושה מצלמת רמזור

אהה מצלמת

מהאנגלית הקלוקלת שבמכתב הבנתי שלפי "שני שוטרים" עברתי על החוק בצורת אי ציות לרמזור.

להבין מזה אם הם ראו אותי בפועל או שהם אלה שמפיקים דו"ח מהמצלמה עצמה- לא הבנתי.

יותר מאוחר אצלם את המכתב ואעלה, נראה אם מישהו יעזור לי להבין את העניין.

בכל אופן מצאתי עו"ד ישראלי שמתמצא בחוק האיטלקי אך ברגע שאמרתי לה את סכום הדו"ח היא לא נתנה לי להשחיל מילה וניתקה לי בפנים, מיותר לציין שלפני זה היא היתה אדיבה ומנומסת. :evil:

פורסם
מהאנגלית הקלוקלת שבמכתב הבנתי שלפי "שני שוטרים" עברתי על החוק בצורת אי ציות לרמזור.

בכל אופן מצאתי עו"ד ישראלי שמתמצא בחוק האיטלקי אך ברגע שאמרתי לה את סכום הדו"ח היא לא נתנה לי להשחיל מילה וניתקה לי בפנים, מיותר לציין שלפני זה היא היתה אדיבה ומנומסת. :evil:

אני חושב שכל עו״ד ״ינפנף״ אותך באלגנטיות בגלל גובה הקנס ביחס לשכ״ט שלו, ושם לא ניראה לי שהם יוותרו על הקנס,

אז קח בחשבון אם משתלם לך להיפרד מכמה אלפי שקלים כאן או לשלם 180 יורו ולסיים את הענין, כי כמו שישה כתב לך סתם הם לא הגיעו אליך.

פורסם

אני אבהיר את עצמי - אם אתה רוצה להתייעץ עם עו"ד - תתחיל מהשאלה הברורה מדי "האם החוק באיטליה / בעיר המסוימת מאפשר מתן דו"ח על סמך עדות שוטר בלבד?", אתה מניח שהתשובה היא לא, אל תניח, אם אתה רוצה להתייעץ על משהו תתיעץ על זה לא על שום דבר אחר.

וכמו שאמרתי, על עו"ד אתה תוציא הרבה יותר, וכנראה שבסופו של דבר תשלם גם את הדו"ח בנוסף.

במאמר מוסגר אני מאמין שהחוק באיטליה דומה לישראל, ויש אפשרות לתת דו"ח על סמך דברי שוטר ללא צילום, ולכן זה ביזבוז זמן וכסף שלך.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...