Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בולמי זעזועים קדמיים ליונדאי אקסנט 2007

eyal247
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום,

ברשותי אקסנט 2007, ועשיתי היום טיפול 75,000 במוסך מורשה של יונדאי.

אמרו לי שם ששני בולמי הזעזועים הקדמיים שלי נוזלים ושכל אחד מהם יעלה לי 700 ש"ח לפני מע"מ ועבודה.

כרגע זה יקר לי (אני סטודנט) אז ויתרתי על התענוג, אבל בכל זאת רציתי לשאול כמה שאלות:

1. האם זה מסוכן מבחינה בטיחותית לא להחליף בזמן הקרוב?

2. בעוד חודש יש לי טסט, האם זה משהו שמשפיע על הסיכויים לעבור אותו?

3. האם אפשר למצוא מחיר טוב יותר במוסך רגיל? ואם כן אז יש המלצות באיזור השרון/מרכז?

תודה רבה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

1. כן. בולם לא תקין משפיע על היציבות, מרחק הבלימה והנוחות.

2. כדי לא לעבור טסט על בולמים, צריך שהם יהיו במצב ממש מזעזע.

3. תפנה לליאור מיונדאי שופ. הוא מיבא חלפים מקריים ליונדאי במחירים שהם בדרך כלל זולים מהיבואן הרשמי. 050-7549424

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום,

לגבי התקלה בבולמים - תרים טלפון לעידן מהמעבדה לרכב ותתייעץ איתו - אני ורבים כמוני ממליצים בחום.

לגבי החלקים עצמם - שווה לך לעשות בירור גם אצל יונדאי שופ, יבואן מקביל של חלפים מקוריים ליונדאי. המחירים אצלו מפתיעים מאוד.

בהצלחה ותעדכן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...