Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום פורום,

פתחתי שרשור חדש כי לא הצלחתי לשנות כותרת לנושא שפתחתי,

קניתי לפני שבוע פיאסטה 96 אם בעיה בהנעה, כאשר המנוע קר או כאשר לא פעל מספר דקות והוא חם,אבל כאשר לא עבד שעה ויותר ועדיין חמים הוא מניע בנגיעה.

אני לא כ"כ יודע אם זו אותה בעיה או שתיים שונות אך הפיתרון(שירשתי מהמוכר) זהה:

פתיחת מכסה פילטר אוויר והזלפת מספר טיפות דלק ישירות לפתח, (נראה לי שמשם מוזרק הדלק וגם באזור זה נכנס האוויר), לא כ"כ יודע אם זה קרבורטור או משאבת הזרקה או השד יודע מה אבל זה מניע את הרכב בנתיים ב-100% הצלחה.

אין לי שמץ של מושג מה הבעיה כי:

1-צ'וק אוטומטי עובד- אני שומע את הטורים גבוהים למשך כדקה, וגם לפעמים הוא לא מניע גם במצבים בהם לא צריך צ'וק, למשל לאחר תדלוק המנוע חם.

2-מערכת הצתה עובדת- אם היתה בעיה היא היית מופיעה גם כאשר הרכב במצבים שונים, חם , קר, בנסיעה וכו'.

3-מערכת הזרקה עובדת- אחרת האוטו היה מגמגם בעוד מצבים, לא?

4-אלטרנטור סטרטר מצבר ושאר ירקות - לא נראה לי קשור.

יש רעיונות?

אולי כל מיני חישנים שאני אפילו לא מצליח לחשוב על הגיון פעולתם? או שטעיתי באחד או יותר מהסעיפים הקודמים?

מי מכיר יודע או שמע על משהו דומה?

תודה, מאור

פורסם

אולי לא הסברתי עצמי כיאות:

הכוונה לא לשפוך דלק על הפילטר אלא בתחתית הבית שלו במרכז, היכן שהאויר כבר עבר את הסינון יושב הקרבורטור או שמעבר לשנות ה-90 יש לו שם אחר כלשהו, שם באזור הזה יש פתח ליד הפתח של האויר, ככל הנראה(לפי הבנתי) בהמשך הפתח מוזרק\מחלחל\מטפטף הדלק ולפתח הזה מטפטפים את התוספת

פורסם

אכן כן,

להרים מכסה מנוע לפתוח 3 ברגים וכל זה גם ביום גשם...

כמו שכתבתי, האוטו אצלי לא הרבה זמן ובהחלט בכוונתי לטפל בבעיה רק שאין לי כיוון כרגע לאן לקחת אותו.

מעבר למטרד אני כל הזמן בתחושה שאני על זמן שאול עד שלא יתחשק לאוטו להניע גם אם התיגבור המטריד

פורסם

מה שאתה מתאר מצביע על בעיית אספקת כמות דלק למנוע.

יתכן ומדובר בבעית לחץ דלק ו/או ספיקה, להלן משאבה / מפלי מתח למשאבת דלק / אי הגעת מתח למשאבה בזמן מתן סטרטר,

לחילופין,

בעיה בנתוני אחד החיישנים האחראים על מסירת מידע ליחידת ניהול המנוע (מחשב) , שבעקבותיו זמן ההזרקה נמוך.

יש להתחבר עם סקנר ייעודי לקריאת נתוני החיישנים , לראות אם אחד מהם סוטה מהתקן ומהנתונים האמיתיים, לחילופין , בדיקת פעילות משאבת הדלק, לחץ וספיקה.

הערה: אין לרשום באותיות גדולות. אנא קרא את כללי הפורום הטכני ופעל על פיהם.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תודה דני,

קודם כל קיבלתי את הערה.

באיזה סוגי מכונים יש סורק כזה? מוסכים כלליים או משהו יעודי, אגב היום בבוקר היה קור כלבים (אצלנו בצפון) והוא הניע בנגיעה, הבחור בלתי צפוי בעליל.

מאור

פורסם

מצטרף לדבריו של דני. לפותח השרשור, דני הוא מומחה בדיאגנוסטיקה.

בכל מוסך שמכבד את עצמו מצוי סורק תקלות שדרכו ניתן לאתר ולפתור את בעיות ההתנעה.

לגבי סוג מע' ההזרקה אז זו מערכת הזרקה חד נקודדית דומה בפעולתה לקרבורטור. ובאנגלית MONO INJEKTOR.

אם אתה מהמרכז גש למוסך נחום איזור התעשיה בתים תקבל מחיר הגון ופתרון לבעייתך.טל: 03-5517046

Seat Leon ST 1.2 Tsi

• תוכן חדש...