Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכות לרעיון, ברכות ליוזמה, ברכות לארגון - ישר כוח למארגנים ממפגש ה"שפלה" (קובי בן-ניסן ,בועז איתן, ראובן נזירי).

כ ל ה כ ב ו ד לארגון הלוגסטי - שולחנות, כסאות,מפות וכד'- הכל מעשה ידיו של בועז איתן.

הפתעה גדולה היה סולם הכבאים, שהובא כלאחר כבוד ע"י בועז, לתצוגת המכוניות ועליו התנוססו דגלי המועדון וישראל - יפה מאד.

לנחום - מזל טוב, לא הגעתי להשקה מסיבות בריאות, אבל היום זכיתי לראות את הדוגמנית ואכן היא יפה ומרשימה, מגיעות כל המחמאות - תהנה ובעיקר נסיעות בטוחות וכייפיות.

שבת נעימה, יפה וחמימה ועם הרבה מאד אוכל ומצב רוח - ייצרו אירוע כייפי - כן ירבו.

מצא משה

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היי

מי שמעוניין בתמונות שלי מהאוויר- לשימוש פרטי ואישי בלבד

כל תמונה מקורית אצלי ברזולוציה של פי 5 גדולה יותר מהמפורסם כאן בפורום - בסביבות 2.5 מגה פיקס לתמונה

ישלח לי בפרטי הודעה עם מייל ויקבל את התמונה בגודל מקורי!

**הערה כללית -סלחו לי על אנגלית \ עברית בפורום

שני מחשבי שולחן בבית לא מספיקים לילדים כאן

ועל הLAPTOP שלי - קיבלתי מארהב" מהחברה בה אני עובד- ENGLISH ONLY במקלדת.

כך שאני "מתגנב" לילדות כשהן לא על המחשב, "וגונב" זמן רשת בעברית בין לבין..

GUY

פורסם

שלום לכולם!!

שבת מקסימה שהחלה בנסיעה "רצינית" ראשונה של הרכב החדש עם מירי ואיתי,וההמשך המדהים של פגישה מקסימה ומאורגנת להפליא של מפגש השפלה בניצוחם של בועז,ראובן,קובי בן ניסן, עזיזי ונשותיהם.

עזרת כל החברים והחברות שהגיעו ראויה להערכה ומבחר מיני המזון שהוגשו לא היו מבישים ארוחת בקר במלון יוקרתי.

גיא ידידי תמונותיך מדהימות ואתה ראוי למלוא התודה על ההשקעה.

כן ירבו ארועים שכאלה.

נחום

I am a strong believer in luck and I find the harder I work the more I have of it... Benjamin Franklin

פורסם

שבוע טוב לכולם

ברצוני להודות לכל המשתתפים שבאו מרחוק ומקרוב, לחלוק עמנו שבת נפלאה,טעימה עם מזג אוויר שובה לב.

ברצוני להודות לורד ובועז איתן

קובי בן ניסן

ענת ונפתלי חיים

אריאל עזיזי

שמוליק רוזנפלד

ואשתי היקרה גילה

אשר טרחו ועמלו להצלחת הארוע.

תודה על המטעמים הרבים והמגוונים,והשקשוקות הנפלאות.

אני מקווה שיהיו עוד הרבה מפגשים נפלאים מהסוג הזה,ומאחללכולנו שבשבוע הבא יהיהשוב מזג אוויר נפלא לארוע גלאי

שבוע טוב

ראובן נזירי,

פורסם

ככה זה שבלוטות הטעם, גוברות על כל דבר אחר....

אין ,בינתים, צילומים "רגילים". מזל גדול שיש לנו את גיא, שמעדיף להטיס את הייצור הנפלא עם המצלמה ולתת לנו פרספקטיבה אחרת על ההובי שלנו - לאכול והרבה..:wink::lol:

כן, היא גם מכוניות בנוסף לשקשוקותמלווחגחנוןבורקאסגבינותפיצותסלטיםפשטידותחלותפיתות ואם פיספסתי משהו, זה רק בגלל שלא הגעתי לסוף השולחן הארוך והעמוס. כמובן שהיה גם קפה ותה ועוגות מסוגים שונים....

ואנחנו, החיילים של קובי, בועז ורובי, שעמלו ביחד עם חברים נוספים והוציאו את האירוע הנהדר לפועל, רוצים להודות לכם על כך.

ואחרי הסולם שלנו, נראה מישהו מציב רף גבוה יותר...:wink::roll::lol:

דבר אחד נשאר לי לברר. מה ניצה הכניסה לשקשוקה ולג'חנון שלה, שגרם להם להתאדות במהירות שיא:roll:

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

איזה יופי של מפגש היה לנו בשבת!

הצליח לנו עם מזג האויר, הצליח המקום הצליח האוכל, החברה, פשוט הצליח.

אמנם תחרות שקשוקה לא התקיימה ולו רק כי השקשוקות התחסלו לפני שצוות הטועמים הגיע אליהן, אבל רבותי, כאלו שקשוקות מושקעות מזמן לא התאספו על שולחן אחד, תענוג.

שמחתי לעבוד יחד עם בועז וראובן - ולגלות (לא בפעם הראשונה) שהרצון והנכונות אצלם לארח ולהיטיב עם הזולת חזק אפילו מיצר האספנות, שכל מילה שלהם - בסלע וכל הבטחה בוצעה למעלה מהנדרש, כך היתה רוח הדברים וזה הרווח של כולנו.

תודה גם לנפתלי אריאל ושמוליק וכל מי ששם ידו ועזר להכין ולקפל. לכל הבשלניות והבשלנים שטרחו הכינו קנו והביאו וכלל החברים שהגיעו מקרוב ורחוק ויצרו מין ארוע שכזה.

תודה לגיא שריחף מעל והעלה תמונות וסרטים כהרגלו.

יש כמה תמונות מאצלי, כך מועדון החמש על הגובה:

attachment.php?attachmentid=225123&stc=1&d=1293379255

IMG_2005.JPG

IMG_2017.JPG

IMG_2007.JPG

IMG_2008.JPG

IMG_2009.JPG

IMG_2010.JPG

IMG_2011.JPG

IMG_2012.JPG

פורסם

השמועה על הכינוס של מועדון החמש בגדרה פשטה מהר ועשרות אנשים הגיעו לראות, להעלות זכרונות, להתפעל או להתגעגע, גם כמה פנינות חבויות מאזור גדרה יצאו לאור כמו הדה שבו והויליס שמעל

עוד מהמגרש.

attachment.php?attachmentid=225132&stc=1&d=1293379604

IMG_2013.JPG

IMG_2014.JPG

IMG_2015.JPG

IMG_2016.JPG

IMG_2006.JPG

IMG_2003.JPG

IMG_2004.JPG

פורסם

כמובן, כצפוי- אני לא התעוררתי בשעות כאלה בשבת... :?:cry: אהבתי את הכבאית! עכשיו תורי אני מבין?:-D:twisted:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אוכל לא היה חסר, והמגוון - כמו אוסף המכוניות.

כך זה נראה, לא מהאויר:

attachment.php?attachmentid=225138&stc=1&d=1293379996

שבוע טוב לכולם ולהתראות בארועים שמחים שכאלו.

IMG_1997.JPG

IMG_1998.JPG

IMG_1999.JPG

IMG_2000.JPG

IMG_2001.JPG

IMG_2002.JPG

פורסם

שלום

כול מה שאני יכול להגיד זה !

השפלה על הגובה!

איזה הצלחה הכול אבל הכול היה גוטה גוטה

כמובן תודה לכולם המארגנים והעוזרים חוץ מבועז איתן שאני לא סובל אותו ביכלל ביכלל!:shock::lol:

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...