Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

קניתי טויוטה קורולה RUNX שנת 2004 עם תקלה ברדיו דיסק . קניתי באוטו דיפו רדיו של פיוניר DEH-P2200 אם יש מישהו שיודע איפה אני יכול להשיג חיבור מתאים כך שאוכל להמשיך לשלוט על הרדיו דיסק מגלגל ההגה ?

פורסם

חפש מידע בפורום או באי-ביי על מתאם של חברת PAC. לא זול וצריך לבדוק האם הרדיו יתמוך במתאם.

בהנחה שהתקלה שדיברת עליה היא בדיסק ולא ברדיו, לדעתי עדיף לך לרכוש מתאם AUX לרדיו המקורי, ככה לא תאבד את השליטה מההגה ותוכל לשמוע שירים מ DOK.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ערב טוב , איתמר ...תודה על התגובה ...

1.אני לא כל כך מיומן באי ביי למצוא מתאם כזה ובטח שלא בפורומים שלהם ולא חושב שאוכל לאתר דבר בזה אצלם .

2.התקלה היא ברדיו דיסק הישן , הוא פולט החוצה כל דיסק שאני מכניס ולפי כל מי שבדק יש בעייה ב"עין שלו" ולכם קניתי את הפיוניר .

3.למיטב ידיעתי אין יציאה של AUX בפיוניר ( אולי כדאי לי להחליף את הרדיו דיסק לאחד עם יציאה כזו ? )

צירפתי תמונות של הצד האחורי של הפיוניר והפלג שסופק יחד עם הרדיו דיסק וגם את החיבורים של הטויוטה אם תוכל לייעץ מה כדאי ?

הפלג של הפיוניר.jpg

הצד האחורי של הפיוניר.jpg

חיבור של הטויוטה.jpg

פורסם

ברדיו של הפיוניר אין לך AUX, לפחות לא מאחורה. האדום לבן זו יציאה למגבר, לא כניסת AUX.

ניתן להרכיב מתאם AUX לרדיו המקורי ולא לאבד את השליטה מההגה. למיטב ידיעתי ניתן למצוא מתאמי AUX בארץ, לא צריך להזמין מאי-ביי (אם כי זה ייצא יותר זול).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...