Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קניתי 206 שנת 2001 לפני כחודשיים, במשך הזמן הזה גיליתי כמה בעיות

וברצוני לשאול אם יש למישהו אבחנה למצב וכנראה כל התסמינים מראים על בעיה אחת:

1. המים מהמיכל עיבוי נעלמים תוך שבועיים (כל 700 ק"מ)

2. החימום עובד לסירוגין, פעם מוציא חום ופעם מוציא אוויר רגיל (אין קשר בין חום מנוע או זמן הפעלה, החימום יכול לעבוד ופתאום להוציא אוויר פושר).

3. החום מנוע לסירוגין או בזמן מאמץ עולה כמעט לאדום ומייד יורד חזרה ל 90 מעולות.

4. בחיבור ליחידת חימום (בתא נהג מצד ימין לפדל גז) יש סימנים ישנים של נזילה, מעין ירוקת, בדקתי כמה פעמים ואין נזילה בפועל.

5. אין שום סימנים של נזילה, לא מהצינורות, אין רטיבות בתא נהג ואין רטיבות בתא נוסע (רטיבות בתא נוסע סימן לרדיאטור חימום שנוזל).

כמו כן אציין שוב שזה נמשך חודשיים כבר, האוטו נוסע בסדר גמור ובנתיים נקטתי בגישה של מהנדס תוכנה: "זה עובד ואל תיגע בזה"...

פורסם

אין ספק שיש לך בעיה במערכת הקירור של הרכב ולכן כל הסמפטומים שאתה מתאר מצביעים של כך.

קשה לדעת מהיכן הבעיה נובעת, ממליף בחום להכנס למוסך לטפל בבעיה לפני שהמנוע ינזק וההוצאה תהיה גדולה בהרבה.

אם תגיד לנו מהיכן אתה נוכל להפנות אותך למוסך אמין ומומלץ.

Citroen C5 2007 2.0L HDI

פורסם

כנס למוסך ושם יבדקו את המערכת בלחץ,

אתה אומר שאוטו נוסע בסדר אבל כשמחוג החום קופץ לאדום זה ממש לא בסדר,

חבל לתת לזה להמשיך "לעבוד בסדר" עד שיהיה נזק.

פורסם
אין ספק שיש לך בעיה במערכת הקירור של הרכב ולכן כל הסמפטומים שאתה מתאר מצביעים של כך.

קשה לדעת מהיכן הבעיה נובעת, ממליף בחום להכנס למוסך לטפל בבעיה לפני שהמנוע ינזק וההוצאה תהיה גדולה בהרבה.

אם תגיד לנו מהיכן אתה נוכל להפנות אותך למוסך אמין ומומלץ.

תודה על התגובה, אני מכרמיאל ומטפל בדרך כלל במוסך מורשה "צמרת" אם יש המלצות אחרות או ביקורות על מוסך זה אשמח לשמוע

פורסם

אני מבקש מראש לסייג את דברי מאחר ואני באמת לא מבין גדול, אבל עד לא מזמן גם לי היו את חלק מהבעיות שאתה מתאר פה, ולאחר החלפת מיכל עיבוי הן נפתרו. תראה אם במקרה הוא סדוק או שאחד הצינורות שמחוברים אליו סדוקים/לא מחוברים טוב, אצלי גם ראו את הנזילה על השטח שמתחת למיכל (פוקוס 2004).

פורסם

הלכתי למוסך מורשה

אמרו לי שיש לי 2 מקורות של נזילה ובגלל זה קיים אוויר במערכת

הנזילה הראשונה היא מאיזה צינור פלסטיק והשנייה מרדיאטור חימום. תיקון נזילה ראשונה והחלפת רדיאטור חימום יעלה לי 1900 ש"ח.

נראה לכם סביר?

פורסם

החלפת רדיאטור חימום זה עסק יקר. סביר להניח שאם תפנה למזגניסט שלא עובד במוסך מורשה ומכיר את הרכב תוכל לחסוך כמה שקלים מהמחיר שציינת.

אני ממליץ לך לפנות ליוסי מאבי-פרטס ולבדוק כמה עולה אצלו רדיאטור חימום כזה, עם ובלי התקנה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...