Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה לכולם על התגובות,

ובכן, ירדתי מה S3 ועדיין לא קניתי את רכב, ואני עדיין בהתלבטויות.

בזמן האחרון אני נוטה לכיוון ה 120i (העדפתי 130i אבל אין, אז העדפתי 135i אבל אין, נמכרה אחת לא מזמן)

אני יודע שעם ה 120i יהיה ממש חסר לי כח, אבל אמרתי שאולי אני ייקח את זה בתור רכב ביניים ואחליף שיפתחו עוד אופציות והרכבים שאני רוצה 130i\135i או רכבים אחרים יהיוה במחיר ריאלי ובארץ.

עוד משהו שהדעה שלי השתנתה לגביו היא תיבת ההילוכים (אני כרגע על אלפא ידנית),

אני מתחיל לכוון לאוטמט עם קאליפרים (שליטה על ההילוכים מההגה), כיוון שאחיזת ההגה בשני ידיים

היא בהרבה יותר מהנה ומתחברים לנסיעה מאשר שכל פעם עוזבים את ההגה להעביר הילוכים.

אז כרגע העדיפות שלי היא קאליפרים וידני אחריו, אוטומט ללא שליטה מההגה לא אופציה.

בדקתי גם את אינפיניטי G37 סדאן, אבל זה רכב ארוך, גדול ואני ממש לא רוצה את זה.

מה גם שיותר התחברתי לפנים של BMW מאשר של אינפיניטי.

בגדול הרכב שאני רוצה הוא 130i M אבל המחיר בשמיים, וזה ייבוא אישי וסיפורים,

ואני יאבד ממש המון כסף במכירה שלו (אם אצליח למכור בכלל במחיר שארצה).

שוב אני אובד עצות ומבולבל.. אני לא רוצה לקנות רכב לחצי שנה ולהתבאס ממנו,

אני רוצה רכב שיעשה לי את זה בכל נסיעה למשך 3 שנים לפחות.

שוב תודה לעוזרים !

פורסם

אם אתה מעוניין להימנע מירידת ערך,

איך קנית בימר לזמן קצר משרתת את המטרה?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

כי אני רוצה לשדרג כבר ואני לא יודע למה, אז אמרתי אולי אני יפסיד עד 10K על רכב ביניים..

האם ב 120i יש שליטה על ההילוכים מההגה? אם אין האם אפשר להתקין מקורי של היצרן אם יש?

אותו דבר על סדרה 3 ?

אשמח לעצות

פורסם

סליחה על ההצעה: אבל GTI יד2 תספק לך את כל מה שביקשת. אני לא יודע אם היא נכנסת למחיר, אבל נראה לי שכן. בעצם, בתוספת מאוד קטנה אתה מקבל אחת חדשה (אם 3ד' מספיקות לך).

ה- 120 היא ממש סתם רכב. לא נוחה, לא זריזה, אין לה "פלאפים" (קאליפרים זה לברקסים ;-) ), ובעצם אין לה כלום.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

היי, מצטער על הדיליי בתגובה ;)

אני עם הרכב כבר כשנתיים וחצי ולא הייתה לי איתו שום בעיה. אני עומד על כ-35 אלף ק"מ ונכנס למוסך רק לטיפולים שוטפים.

הרכב מדהים ואני עדיין מתרגש כל יום כשאני נכנס אליו. יש לי רק דברים טובים להגיד עליו.

אם הייתי צריך למצוא נקודת חולשה? הייתי בוחר בהגה שלא מתקשר ברמה של ההגה בסדרה 1 2005 (שהוא פשוט מדהים...).

אבל זה רק אם הייתי צריך לחפש בכוח, כי זה לא באמת משהו שמציק לי.

הקוואטרו זה אחד היתרונות הגדולים ושווה כל ק"ג נוסף. אני מתפעל ממנו כל פעם מחדש.

עם צ'יפ אתה יכול להביא את הרכב ל-315 כ"ס ו44 קג"מ (על 95) ואני רוצה לראות שלמישהו יפריעו ה50 ק"ג המיותרים.

לא הייתי מחליף אותו בשום רכב אחר ובטח ובטח שלא ברכב הנעה קדמית בלבד.

• תוכן חדש...