Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הולכים עם הקונה ביחד לבנק ובנוכחותו מפקידים את הצק, אפשרות אחרת היא ללכת לסניף הבנק של הקונה ולעשות העברה לחשבון הבנק שלך ישירות, אתה מקבל במקום את טופס העברה לחשבון שלך חתום על ידי הבנק.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הולכים עם הקונה ביחד לבנק ובנוכחותו מפקידים את הצק, אפשרות אחרת היא ללכת לסניף הבנק של הקונה ולעשות העברה לחשבון הבנק שלך ישירות, אתה מקבל במקום את טופס העברה לחשבון שלך חתום על ידי הבנק.

האם מקובל לחתום על זכרון דברים לדוגמא אם הקונה בדק את הרכב ביום שישי וכבר לא ניתן לבצע את

ההעברה ויש להמתין לפתיחת הדואר ביום ראשון ?

נהג ותיק

פורסם

כמובן שאפשר,אם הקונה רוצה את הרכב תכתוב בזכרון דברים שתפגשו ביום ראשון בסניף הדואר או קודם בבנק להפקיד את הכסף או הצק.

עדיף קודם בבנק להעביר כסף לחשבונך, או להפקיד את הצק הבנקאי.

ואחר כך להעביר בעלות.

פורסם
כמובן שאפשר,אם הקונה רוצה את הרכב תכתוב בזכרון דברים שתפגשו ביום ראשון בסניף הדואר או קודם בבנק להפקיד את הכסף או הצק.

עדיף קודם בבנק להעביר כסף לחשבונך, או להפקיד את הצק הבנקאי.

ואחר כך להעביר בעלות.

יש איפה שהוא דוגמא לזכרון דברים כזה.

אני לא רואה בעייה לחתום על התחייבות למכור לקונה בתנאים המוסכמים

ולקבוע איתו בבנק ביום ראשון. הבנק ממש ליד הדואר אצלנו.

נהג ותיק

פורסם

עוד שאלה קטנה. הרכב על שם אישתי ולי יש יפוי כוח להעביר בעלות.

אם הקונה מביא צ'ק בנקאי על שמה, אני יכול להפקיד אותו בבנק לחשבון שלנו ללא נוכחותה ?

נהג ותיק

פורסם

להעביר בעלות (ומיד!) אחרי קבלת הכסף לחשבון.

אם הוא מקבל דו"ח ממצלמה, זה על שם בעל הרכב... בהצלחה לעשות הסבה אליו אח"כ.

פורסם
להעביר בעלות (ומיד!) אחרי קבלת הכסף לחשבון.

אם הוא מקבל דו"ח ממצלמה, זה על שם בעל הרכב... בהצלחה לעשות הסבה אליו אח"כ.

הבנתי שעושים העברת בעלות מיד עם קבלת הכסף.

שאלתי אם ניתן להפקיד את הצ'ק שהוא לפקודת אישתי בסניף הבנק שלנו ללא נוכחותה.

את העברת הבעלות אני עושה עם יפוי כוח.

נהג ותיק

פורסם
איך אני אוהב את אלה שבאים לקנות ויש להם "רק X שקלים במזומן...".

לא רציני.

לא הבנתי מה הבעיה? הורים שלי קנו את הרכב שלנו בסכום הזה (50K) הכל במזומן במקום... פשוט כי אין להם אמצעי תשלום אחר (מנועים מלשלם באשראי או צ'קים באותה תקופה) זה אומר שהם זוג סוחרים? לא ידעתי :shock:

יש דרך פשוטה מאוד לבדוק אם כסף מזויף או לא, אם בכ"ז קשה לך, פנה לבנק או משהו ויבדקו. לא צריך ישר לרוץ ולחשוד

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

תשלום במזומן לא מעיד על היות הקונה סוחר.

אבל הצעה לשלם במזומן 20% פחות מהמחירון על רכב יד ראשונה עם ק"מ נמוך

ולבקש שהעברת הבעלות תתבצע רק לאחר מספר ימים, כן מעוררת חשד שמדובר בסוחר.

נהג ותיק

פורסם
הבנתי שעושים העברת בעלות מיד עם קבלת הכסף.

שאלתי אם ניתן להפקיד את הצ'ק שהוא לפקודת אישתי בסניף הבנק שלנו ללא נוכחותה.

את העברת הבעלות אני עושה עם יפוי כוח.

עקרונית היא חייבת לחתום על הצ'ק. עם זאת תוכל לבקש מהקונה להכין את הצ'ק על שמך, ואז אין בעיה בהפקדה, כמובן בהנחה שמדובר בחשבון משותף או חשבון שלך. לא תוכל להפקיד את הצ'ק בחשבון שאינו על שם המקבל. הבעיה אינה בסניף הבנק שלך, אלא בסניף שהנפיק את הצ'ק, אשר מחייב הפקדה בחשבון על שם המקבל.

מבחינת פשרה על המחיר - מדובר כאן בחשבון שלך. אישית אני מוכן לספוג הפסד קטן (1000-2000 ש"ח) על מנת לחסוך זמן של בדיקה וכו', ובפעמיים האחרונות שבהן מכרתי מכוניות הזמן מהפגישה הראשונה עם הקונה ועד העברת הבעלות עמד על כ-90 דקות. נכון שהפסדי משהו, אבל מאידך לא מובטח שאם הייתי מתעקש הייתי באמת מקבל את המחר שדרשתי, וגם הזמן שלי - למפגשים עם קונים, התמקחות ובדיקה במכון שווה משהו, אני מעדיף לשלם משהו על מנת לחסוך מעצמי את כל בזבוז הזמן שיכול להגיע ליום עבודה ויותר. ההצעה שקיבלת היתה בהפסד של לפחות 9000 ש"ח, וזה כבר סכום הרבה יותר משמעותי, שהשלמתו עלולה לארווך די הרבה זמן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בא מישהו שראה את המודעה על הרכב בשכונה. ההורים שלו גרים לא רחוק מאיתנו.

הציע 55K אז נפגשנו באמצע על 57K. בלי בדיקה רק סיבוב של 5 דקות ברכב.

חוסך לי את כל הכאב ראש של מכוני הבדיקה.

סגרנו בלחיצת יד שאני לא מזיז את הרכב עד יום ראשון בבוקר ונפגשים ב10 בבנק ובדואר להעברת הבעלות.

(הבנק דלת ליד הדואר)

הוא יפקיד מזומן לחשבון שלי ומשם נעבור לדואר לביצוע העברת הבעלות.

מקווה שיעבור בשלום.

נהג ותיק

• תוכן חדש...