Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב שהיה בבעלות חברת השכרה או ליסינג.

רכב שעבר התעללות בדרך כלל ואם מספרים לך שהתייחסו אליו ממש אבל ממש טוב זה שקר!

עכשיו יקפצו כל אלה שקנו כזה רכב ויגידו שקנו רכב מהמם ותקין לחלוטין. ( כי זה מה שרשום להם בטופס בדיקה שהחברה סיפקה להם )

גם אם נהג הרכב בן 40 ואדם מבוגר ומכובד הילדים שלו תפרו לרכב הזה את הצורה! בדרך כלל חברת ליסינג לא עושה טיפולים מלאים ולא מוכנה לשלם על חלקים מקוריים או איכותיים, הם תמיד הולכים על חלקים הכי זולים - סינים. חלקים סינים נראים אולי אותו הדבר בחודש הראשון אבל אחרי חודשיים שלוש, מבינים שעשו טעות וחוזרים למוסך להחליף.

תמיד אפשר למצוא רכב טוב יותר מיד פרטית שלא עשו איתו מה בז*ן שלהם וטיפלו הרבה יותר טוב. כי כאשר הרכב שלך אתה דואג לתקינותו ובטיחותך וכאשר הרכב של חברה הם לא דואגים לשלומך, הם דואגים לכסף שלהם.

עדיף לרדת שנה שנתיים ולחפש רכב מיד פרטית.

פורסם

לא בדיוק נכון אני אישית מכיר המון אנשים בעלי רכב פרטי שלא עושים טיפולים בזמן ומנסים לחסוך על האוטו כמה שאפשר ובהחלט שמים חלקים סינים בקיצור יותר גרוע מרכב פרטי ולמה? כי הם אומרים שבכל מקרה עוד 3 שנים הם ימכרו אותו אז למה להשקיע ?

היום אתה כבר לא יכול לדעת איך מטפלים ברכב גם ביד פרטית!!!

פורסם

דווקא מיד פרטית אני סבור שניתן למצוא רכבים במצב תחזוקתי יותר טוב (נכון שתמיד ישנם חריגים).

לעומת זאת - חברה שמחזיקה צי רכב של אלפי מכוניות - אז בטוח שינסו לחסוך היכנשהו ע"ח איכות (עם שימוש בנוזלים, חלקי חילוף, צמיגים וכו', תחליפיים/סיניים/שאר דרעק).

alfa 156 2.5.

פורסם

כאשר הרכב שלך אתה דואג לתקינותו ובטיחותך וכאשר הרכב של חברה הם לא דואגים לשלומך, הם דואגים לכסף שלהם.

ברכבי ליסינג ברגע שהרכב מתקלקל העובד בדרך כלל מודיע לחברה באופן כמעט מיידי ומקבל חילופי. לגבי איכות התיקון אני לא יודע ממקור ראשון אבל אני כן יודע שיש הרבה אנשים שמנסים לחסוך ו/או להתקמצן ולסחוב כמה שיותר או לחפש מוסך ו/או כמה שיותר זול כמו למשל אבא שלי שנקרעה לו הרצועה...

בכל מקרה רכבי השכרה/ליסינג נחשבים רכבים שאת מקבלת מטעם העבודה/מה שלא יהיה ורכבים שאת יכולה לעשות בהם מה שאת רוצה כי הם לא שלך כמו לנסוע בכבישי אפר, לנסוע כל סוף שבוע לאילת וכו. מחשיבים אותם בתור רכבים "מוכים" שעברו התעללות.

אני גם שמעתי את מה שאני מחשיב בתור שמועות שמשתמשים בחלפים זולים אבל לא ראיתי או שמעתי את זה ממקור ראשון. אבל כהוכחה ברגע שרכב הוא מליסינג מורידים לו כמה עשרות אחוזים. מה גם שחברות הליסינג קונות את הרכבים ב%10-%30 ולפעמיים אפילו עד כ%40 הנחה ככה שלהפסיד הם בכל מקרה לא מפסידים

• תוכן חדש...