Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,לאחרונה התקנתי רצועת לדים בתוך האוטו שיושבת על הסף של הגג.היא פועלת כאשר אני מפעיל תאורת הנהג,

בדרך כלל בלילה אני מפעיל אותה כי נוח לי לנהוג כאשר האוטו מוהר מבפנים( חשוב לי לציין שאין שום השתקפות על החלון שפוגעת בראות ".

לפני כמה ימים שמתי לב שכאשר אני מפעיל את התאורה זה פולט מראה פלורסנטי מקדימה,חשוב לי לציין ש

זה לא מסנוור נהגים מקדימה( מכייון שבאזור שבו שמתי את הרצועה יש מגן שמש שחור )

אבל עושה הרושם שזה ימשוך את צומת הלב של השוטרים.

לכן אני רוצה לשאול אותכם האם ההתאורת הזאת חוקית,והאם שוטר יוכל להתנקל בדוח עבור דבר שכזה.

( שוב מדובר בתאורת פנימית וחשוב לי לציין שאני לא איזה ערס שמחפש צומת לב.)

אני מצרף תמונה ,חשוב לציין שהמצלמה קצת מבליטה את התאורה במקור זה פחות מאיר בצורה כזאת.

דשגשדגשדג324.jpg

יפני זה הכי אחי

פורסם

בתוך הרכב ניתן להתקין פנסים נוספים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בעיקרון לפני שבוע הפכתי את הפורום(בחיפוש) ומצאתי מידע שאומר שמותר להתקין בתוך האוטו הכל,אבל מה שבחוץ לא חוקי(כאילו מה שלא בא מקורי מהחברה ).

אני בעיקרון שואל מכייון שלפני כמה ימי בצומת משטרת תנועה התחילה להסתקרן מהתאורה המוזרה .. לכן פחדתי שאולי זה לא חוקי..

תודה על התשובה.

יפני זה הכי אחי

פורסם

אני משערת שהם הסתקרנו כי זה משהו חריג שאדם נוסע עם תאורה פנימית פועלת בתוך הרכב בזמן נהיגה.

(מוזר שזה לא מפריע לך בעת נהיגה).

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

פנסים ואורות נוספים 350.

(א) ברכב וכן בגרור ונתמך לא יותקן פנס או מתקן מפיץ אור, נוסף על הפנסים והאורות שנקבעו בתקנות אלה, אלא אם רשות הרישוי התירה התקנת פנסים נוספים או מתקני תאורה נוספים.

(ב) הוראות תקנת משנה (א) לא יחולו על פנים הרכב, ובלבד שלא יהא בה כדי להפריע לנוהג באותו רכב.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
פנסים ואורות נוספים 350.

(א) ברכב וכן בגרור ונתמך לא יותקן פנס או מתקן מפיץ אור, נוסף על הפנסים והאורות שנקבעו בתקנות אלה, אלא אם רשות הרישוי התירה התקנת פנסים נוספים או מתקני תאורה נוספים.

(ב) הוראות תקנת משנה (א) לא יחולו על פנים הרכב, ובלבד שלא יהא בה כדי להפריע לנוהג באותו רכב.

היי שלום.

בחלק התחתון רשום ש.."הוראות תקנו משנה לא יחולו על פנים הרכב."

זאת אומרת שתאורה מבפנים חוקית אבל רשום "שלא יהיה בה כדי להפריע לנוהג באותו רכב"

אם נניח וזה לא מפריע לי אז זה חוקי ?

יפני זה הכי אחי

פורסם

שחור על גבי לבן.

איזה גאונות של משרד התחבורה.

שעות על גבי שעות ניסחו משפט מטומטם כמו: "אם זה לא מפריע לך, זה חוקי".

שיהיה לך בהצלחה חבר, אתה חוקי לחלוטין. :shock:

רותם.

פורסם

תודה לכם חברים,אני ידפיס את האשכול הזה לכל מקרה בעתיד שאם שוטר יעצור אותי בנושא אני יראה לו שזה חוקי.

יפני זה הכי אחי

פורסם

עזוב חוקיות,אתה בטוח שזה טוב לנהוג ככה? העין שלך לגמרי לא בפוקוס על המתרחש ממול.זה עוזר לך במשהו? תשמע אני חיב חושך מוחלט בנהיגה.כל הריכוז הוא נטו לשמשה הקדמית.גם ככה יש לא מעט הסחות דעת

ג'ובני

פורסם

חוקי או לא חוקי - זו אינה השאלה!

אין כל ספק שהדלקת תאורה פנימית ברכב בשעות החשיכה מפריעה לראיית לילה מבחינה פיזיולוגית.

לא רוצה להלאות את הפורום בהרצאה על האנטומיה של העין אך האור הפנימי ברכב יגרום לרוויה של הקולטנים הרגישים לאור ולתנועה (Rods) ויפחית את יכולת האבחנה שלך בפרטים הנמצאים מחוץ לרכב.

אתה יכול להמשיך ולטעון שהדבר אינו מפריע לך - האמת היא שאין לך כל מושג מה מידת הפגיעה בראייה שלך.

באותה מידה אתה יכול לטעון שחבישת משקפי שמש בלילה אינה פוגעת בראיה.

פורסם

ממה שאתם אומרים משתמע שמותר להדביק בתוך הרכב נצנצים של לדים אדום / כחול? לי זה לא מפריע אבל לאנשים מבחוץ זה נראה כמו משטרה.

הייתכן שזה חוקי?

פורסם
תודה לכם חברים,אני ידפיס את האשכול הזה לכל מקרה בעתיד שאם שוטר יעצור אותי בנושא אני יראה לו שזה חוקי.

מה להדפיס מה? נראה לך באמת שהפורום מהווה מסמך בעל תוקף חוקי להנחיות וחוקים של משרד התחבורה.

ומה אתה נוהג עם הדיסקו הזה באוטו, זה מסוכן מאוד לך ולנהגים שנוהגים בקרבתך.

בטוח שיש אביזרי פוזה יותר נורמליים מהשטות הזאת:evil:

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אני שמתי את הנאון הזה באזור הרגליים אצל הנהג ואצל הנוסע , חלל האוטו מואר בכחול חלש כך שאתה לא נוסע ומסנוור את כולם

התגובה היחידה שקיבלתי עד עכשיו זה " היי מונית הכסף !! אה לא זה סתם איזה ערס " היא לא ידעה שהחלון שלי פתוח :lol:

פורסם

האמת שללא התאורה קצת קצת לי להתעסק עם הרדיו דיסק וזה.. ככה שאני מפעיל את התאורה זה מקל ..

מה גם כמו שאמרתי כיף לי לנהוג עם תאורה פועלת וזה לא מפריע לי משהו

יפני זה הכי אחי

• תוכן חדש...