Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ל',

כלומר, מה שאת אומרת זה שאני יכול לגשת למש"ל לבקש פרטי בעלים של רכב שמספרו 12-345-67 (תמונה הופיעה באתר), והשוטר יעשה כמיטב יכולתו כדי לספק לי פרטים על בעליו וזאת למרות שהוא לא ביצע כל עבירה נגדי ולא תאונה.

מן הסתם ברור שכאשר מדובר ברכב "דרוש", זה כבר לא העניין של הפונה, אלא עניין של המשטרה ולצורך העניין הפונה הופך לסוג של "עד".

בואי נראה תסריט אחר: אני מאוד חומד באלפא הנ"ל:

השוטר התקשר לבעל האלפא והלז אמר לו שאינו מעוניין וניתק.

למחרת אני חוזר על אותו התרגיל במש"ל אחר ושוטר אחר מטריד את בעל האלפא

מחרתיים אני רואה שיש שוטר אחר במשמרת ומבקש ממנו לבדוק ולהטריד את בעל האלפא.

וחוזר חלילה.

כמה פשוט, ככה קל

רק לא הבנתי למה כל-כך הרבה שירשורים באספנות נתקלים בבעיית איתור בעלים למרות שיש להם מ.ר. /שילדה וכד' ?

הרי כל מה שהם צרכים זה לבקש במש"ל ושם כבר יעזרו להם.

האם פיספסתי משהו בהבנה ?

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אני לא יודעת איך השוטר יפעל ומה הפרוצדורה.

אני מציעה לו לגשת למשטרה כי זה המקום היחיד שעולה על דעתי שיתן לו פתרון, במקום לשלוח אותו למשרדי ממשלה להכיר שוטר/פקיד/ עובד מדינה, ולגרום לו לעשות עברה פלילית.

האם עכשיו הדבר מובן?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אף אחד לא שלח אותו לעשות עבירה פלילית. הסבירו לו שהדרך להשיג את המידע אינה חוקית.

אבל במקום שיש חברים טיפשים, לא צריך חוקים.

אני סקפטי לגבי האפשרות שמש"ל יעזרו בענין זה.

מה שאת מציעה זה ללכת לנסות - אני רק שואל, אך זה שכל האספנים לא עשו זאת עד כה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...