Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...

אני מתכוון להזמין חיישני רוורס מאיביי... מחירים זולים והם זהים למה שמוכרים פה בארץ...

הבעייה שלי זה בהתקנה, אני רוצה להתקין אותם ואין לי מושג איך למה וכמה...

אני מחפש מתקין מאיזור הדרום... והכי חשוב שיהיה זול

אם למישהו יש המלצה אני אשמח לשמוע...

אם אין לכם משהו בדרום אז גם מרכז יכול להיות בסדר אבל העדיפות היא לדרום.

פורסם

בכמה אתה קונה אותם מ ebay? אפשר להשיג ב dealextreme ב29$ והמשלוח חינם כמו כל המוצרים שם, אני חושב שיותר משתלם.

לגבי איזור הדרום, אני מכיר מישהו בב"ש שמתקין ב 150 אבל הוא לא מוסך או משהו, סתם מישהו שאני מכיר שעובד עצמאית (חיישנים, סטריאו, השחרת חלונות וכו'...) באיזה רכב מדובר?

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

איזה חברה החיישנים שיש בEBAY ?

אני הייתי ממליץ לך לרכוש ולהתקין בארץ, בפאר הרכב אזור תעשיה חולון יש חיישנים של ADJ, חברה סינית אך עם שנתיים אחריות ב380 שקל כולל התקנה - לפי דעתי זה שווה אלא אם כן אתה מזמין משהו יותר איכותי דרך האינטרנט, בכל מקרה ההתקנה בפאר הרכב היא מהאיכותיות שיש, כולל הלחמות עם בדיל איפה שצריך ועבודה מאוד מקצועית.

מומלץ, אני התקנתי שם חיישנים של קוברה בשבוע שעבר.:arrow:

"אין ייאוש בעולם כלל" :lol:

פעם הונדה - היום סיאט.

• תוכן חדש...