Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ספרי קרבורטורים.

לפי מה שאני גם יודע ישנו חומר מיוחד, שמפרקים את הקבורטור מהרכב ומשרים אותו בחומר הנ"ל ואז הקרבורטור נקי.

קובי

פורסם

דווקא שמעתי שניקוי עם ספריי הוא יותר שטחי, אני מחפש לעשות ניקוי ממש ייסודי שיהיה כמו חדש

יש לך מושג אולי איך קוראים לנוזל הזה שמשרים בו את הקרבורטור ? אולי תוכל לעזור לי לברר, מאוד יעזור לי

תודה

פורסם

הספרי הוא חומר מאוד חזק, ומנקה היטב מעברים ודיזות, אבל כדי להשרות את החלקים להמסה של כל הלכלוך, אתה יכול לקפוץ למכון קרבורטורים, ופשוט לבקש ממנו קצת מהחומר בתוך כלי פח, אצלהם זה בד"כ נמצא בחבית גדולה.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

הדרך היותר טובה לניקוי קרבורטור (כפי ששאלת, אבל כמובן שיקר יותר) הנה אצל מכון קרבורטורים מקצועי.

שם מפרקים את הקרבורטור לחלקיו, על השולחן, משרים אותו בחומר הניקוי ואח"כ לא רק שמרכיבים אותו בחזרה אל מכוונים את גובה המצוף בתא הדלק בקרבורטור, מודדים את נחירי (דיזות) הקרבורטור שהן במידה הנכונה, מרכבים הקרבורטור על הרכב ומבצעים כוונים וכיולים עם בדיקת CO (או 4 גזים).

כך מגיעים לקרבורטור מכוון נכון שגורם לפעולת מנוע חלקה ו"עגולה", הנעות מנוע קלות ומהירות, צריכת דלק נמוכה ורמת זיהום אויר מינימלית (עד כמה שאפשרי בקרבורטור).

שיפוץ ונקוי מקצועי כזה ישתלם מאוד כי אתה מייד מתחיל לחסוך בהוצאות על דלק שנצרך פחות.

בברכה - רפי לין

פורסם

עוד דבר שכדאי לדעת, שחלק גדול מהטינרים האלה חשודים כקרצינוגנים, כלומר גורמי סרטן, ושאיפה ממושכת של אדיהם לא מומלצת.

• תוכן חדש...