Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לרכוש b4 ידנית מנוע 2000 אני רוצה לדעת אם יש אופציה להרכיב על האוטו טורבו למרות שהוא לא בא אם טורבו ומה יכולה להיות העלות תודה לעוזרים ...8)

פורסם

היתלבטתי באפשרות הנ"ל הרבה זמן וירדתי ממנה בגלל כמה סיבות.

1. קשה מאוד למצוא B4 ידנית שלא הייתה אצל מורה נהיגה.

2. ישנו דגם בחו"ל שמגיע עם המנוע של האימפרזה אבל להחליף הכל יעלה המון כסף ולא יהיה חוקי.

3. יש את הB4 SPEC B שאמנם לא טורבו אבל מנוע חזק יחסית.

4. לא מצאתי מישהו בארץ עם ניסיון בפרוייקט הנ"ל.

5. האימפרזה תציג ביצועים והיתנהגות טובה יותר במחיר יותר זול והכי חשוב- חוקי.

פורסם

ה- B4 SPEC B למיטב זכרוני מגיעה עם מנוע 3 ליטר, וסדר גודל של 250 - 300 כ"ס (לא זוכר במדוייק).

נראה לי שזו אופצייה עדיפה, למרות שפשוט אפשר לקנות STI, ולחיות עם תא הנוסעים של האימפרזה ולא של ה- B4.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

הבנתי תודה רבה לעוזרים בקיצור לא כדי ...

ומצאתי אחת ידנית שלא היתה אצל מורה נהיגה אומנם רחוקה מימני אבל ניראה בע"ה אני יסע ליראותותה

פורסם

B4 בשמה האמיתי זה לגאסי, והדור הנוכחי הוא הדור החמישי לשושלת.

לכל הדורות של הלגאסי תמיד היו גירסאות מיוחדות, בדור הרביעי כמו שקונדסון הזכיר יש את גירסאת הSpec B שהגיעה לארץ עם מנוע שלושה ליטר 245 כ"ס, ובחו"ל יש גם גירסא עם מנוע 2.5 ליטר טורבו 265 כ"ס.

לכל הדורות יש גירסאות טורבו, ולחלקן גם טווין טורבו (בעיקר לשוק היפני).

Fish אני אחלוק עליך בנושא ההתנהגות.

ללגאסי טורבו בחלק רחב של הדגמים יש התנהגות יותר טובה משל WRX.

המנוע EJ20 טורבו שנהוג לשייך לאימפרזה יצא בעצם ללגאסי במקור, ורק ב93 נכנס גם לאימפרזה.

לגבי פרוייקט טורבו על לגאסי, יש מישהו בפורום STI שעשה דבר כזה, אתה יכול לשאול שם.

יש לפרוייקט כזה בעיית חוקיות כמובן וגם בעיות מכאניות.

לדעתי עדיף לך לחסוך ולחפש טוב טוב לגאסי SPEC B ולקנות אחת.

מופיעות כאלה ביד 2 מידי פעם...

הSPEC B מגיעה עם גיר שישה הילוכים של STI ויש לה התנהגות ואחיזה טובה משל WRX.

ישנם פורומים שעוסקים רק בגירסאות החזקות של הלגאסי, גם פורומים בריטים (הם באמת משוגעים..) וגם אמריקאים...

בקיצור, תקנה SPEC B.

דניאל.

אני שונא את הקיץ!

• תוכן חדש...