Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת יחסית לרכב מודרני (יש לי גם ווספה 69 וחיפושית73 שנוסעות יום יום) יש יותר מדי

בעיות בגולף המודרנית, יחסית לרכב שנסע רק 125000 ק"מ מודל 2001!

ביום ה' אהיה בעזרת השם במוסך רון, אני רוצה לבצע בדיקה כללית במחשב

וישור קו, אבדוק מחירים, ואם לא מדובר בסכום גבוה מדי אחליף אצלו!

אשתדל לתעד את הדברים לטובת כולם, על הפרק החלפת סט טיימינג, בדיקת חישנים

ודיאגנוסטיקה, משולש קידמי, וכיוון פרונט, המיקרוסוויטש....ואני מקווה שבזה תם פרק הטיפולים

לישור קו וישארו רק הצמיגים, וזהו

שאלה אם אני מנתק את המצבר לניקוי מגעים מקורוזיה אני מקלקל משהו או צריך לבצע איפוס

למחשב או פעולה אחרת? -רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

לא הצלחתי להבין האם ניתן להזמין באיביי את המיקרוסוויץ' או צריך לתקן,

שאלה נוספת האם יש סכנה בניתוק כבל המצבר לנקוי קורוזיה והאם יש לעשות פעולת

אחרי החיבור מחדש לאיפוס המחשב? - רן

פורסם

1. לפני ניתוק כבל המינוס/פלוס של המצבר הוצא את המפתח מהסווי'ץ.

2. לאחר חיבור כבל המינוס/פלוס המנוע לא יעבוד עגול זמן מסויים (לאחר מספר נסיעות הכול הסתדר).

אין שום סכנה בניתוק כבל המינוס/פלוס

3. ניתן להזמין מיקרו' תחליפים ב-EBAY. במידה ואין לך ניסיון בהלחמות וזיהוי המיקרו' התקול אז חבל לך על הזמן.

איזה כייף לי :)

פורסם
1. לפני ניתוק כבל המינוס/פלוס של המצבר הוצא את המפתח מהסווי'ץ.

2. לאחר חיבור כבל המינוס/פלוס המנוע לא יעבוד עגול זמן מסויים (לאחר מספר נסיעות הכול הסתדר).

אין שום סכנה בניתוק כבל המינוס/פלוס

3. ניתן להזמין מיקרו' תחליפים ב-EBAY. במידה ואין לך ניסיון בהלחמות וזיהוי המיקרו' התקול אז חבל לך על הזמן.

תודה מרק אתה תותח-רן

פורסם
מרק,

נצל"ש...

מה הבעיה במנעול דלת שלעיתים לא נועל את הדלת כמו שצריך (שנעילה מרכזית פעם עובדת, ופעם... לא) ולפעמים לא מצליח לפתוח את כל הדלתות (בעיקר, כשקר...).

באיזה מיקרוסוויץ' מדובר?

מתייחס לדלת הנהג, בפולו משנת 2008.

תודה!

אם הבעיה בדלת ספציפית בלבד והבעיה רק בנעילה (כלומר הרכב לא נפתח) , אז זו בעיה של הלחמות סדוקות במנעול.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

המיקרוסווי'ץ בקישור שצירפת לחלוטיין שונה מהמיקרו' המקורי. המיקרו' בקישור הינו בעל זרוע הפעלה ובנוסף אינו מתאים להלחמה על מעגל מודפס אלא חיבור בעזרת נעלי כבל.

כמובן ניתן לקמבן :-)

איזה כייף לי :)

פורסם

אני גם חושב שמרק מתבלבל, אני חושב שהוא התכוון למיקרוסוויץ אחר (אחד מ-3) שנמצאים בלוח האלקטרוני של המנגנון).

בכל מקרה על פי הבעיות שתיארת זה המיקרוסוויץ שאתה צריך להחליף (זה שנמצא ליד מנגנון הנעילה המכני ומחובר עם 2 חוטים אל הלוח האלקטרוני, עם הלחמה או נעל כבל זה לא משנה.

מה שכן משנה זה שאם אתה כבר הולך ומחליף מיקרוסוויץ אז אולי תנסה למצוא אחד שחסין למים.

אגב גם אני צריך לבצע מתישהוא את הפרוצדורה הזאת ובינתיים לאחר שקראתי פעם אחת את המדריכים לא הבנתי אם יהיה צורך לפרק את מנגנון החלון או שאפשר להשאיר אותו, לפרק את המנגנון זה קצת סיפור צריך להחזיק את החלון ואז להרים ולהוריד למיקום הנכון על מנת לחזק את הבורג שמחזק את החלון למסילה ....... נקווה שלא יהיה צורך .

בהצלחה, ספר איך היה .

פורסם

ככה היום ביקרנו במוסך רון, כל מילה חמה שנכתבה עליו אכן במקומה!

נעשה ישור קו מקיף לגולף, לאחר בדיקה אישית של רון וחיבור למחשב!

הרכב עכשיו מגיב ונוסע יותר טוב ממה שהיה!

הטיפול היה מסור עד לרמת הבורג והשלמת פלסטיקים חסרים, וכל מתוך חיוך

סבלנות ביום הכי חם השנה! סוף סוף מוסך עם יושרה הגינות וגאווה מקצועית!

מילה טובה גם לצוות העובדים, איאן ואחרים שלצערי לא הספקתי ללמוד את שמם

אין ספק שאחזור לטפל שם!

לעניין המנעול, במוסך לא מתעסקים ובצדק מבחינתם, בתיקון אלה בהחלפה מלאה של המנעול.

העסק יקר להחריד אם אני זוכר נכון משהו כמו 500 ש"ח לחלק ו200 ש"ח עבודה

אם טעיתי סליחה ורון יתקן אותי!

העדפתי בגלל עלות הטיפול הגדול שעשיתי לנסות ולתקן בעצמי בעזרת אחד מהמומחים בפורום.

אם יש מישהו שעשה תיקון כזה בעבר ומוכן לבצע ביחד איתי את התיקון אני מתנדב לצלם ולתעד כל

שלב, והמומחה יקבל את הקרדיט הראוי ויכנס לרשימת ל"ו הצדיקים :-)....

בכל מקרה המון תודה לרון ולצוות-רן

• ספונסר פורום
פורסם

רן תודה רבה לך

אני שמח לשמוע שהרכב מתנהג טוב יותר

אתה גבר אמיתי שיודע להעריך עבודה של אנשי מקצוע

תודה תודה .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

500 למנועל זה מחיר טוב , בכמה מוסכים מורשים פה בצפון רוצים 750 לפני מע"מ, באמת חבל שאתם לא קרובים נחמד לשמוע על כל ההמלצות נשמע אחלה מוסך אם תהיה עוד VAGית בהמשך יישור קו בטוח אצלכם.

• תוכן חדש...