Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני לפני החלפת פלאגים ברנו קליאו B דור שני, מנוע 1400-16V שנת 2002.

לטענת חנויות החלפים הפלאג המקורי והמתאים הוא NGK מדגם BKR6EZ.

לפי הקטלוג של NGK הפלאג מתאים אך אני יודע שרנו קליאו / מגאן רגישות לפלאגים לא מקוריים.

אילו פלאגים הם המקוריים ?

האם הפלאגים של NGK מספיק טובים?

במבט מהיר נראה שיש לפתוח בורג אחד התופס את הקויל של כל פלאג לתושבתו במטרה להחליף את הפלאגים, אני צודק?

תודה רבה

ים

פורסם

מצטרף לשאלה גם בנושא קליאו B דור 2 - שנת 2002 -

מנוע 1.2 (1149) דגם RXE ,

איזה פלאגים מתאימים ואם אפשר מק"ט בבקשה ,

כי כל חנות חלפים מנסה לדחוף לי פלאג אחר ,

תודה.

חלקי פנים לפיג'ו 306 קבריולט למכירה :

http://www.dzimmer.net/306

פורסם

ברנו, בפרט מהמנועים בעלי 16 השסתומים, ההמלצה היא פלאגים מקוריים בלבד.

עלות כל פלג בערך 30 שקל.

הדבר משתלם, גם בגלל העובדה, כי ברנו משנת 2001 החלפת המצתים היא אחת ל 30 אלף.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

ל - KD2:ע"פ אוטודטה הפלגים לרכב שלך הם:

1. Eyguem RFC50LZ2E מרווח 0.85-0.95 מ"מ

2. Bosch RFC50L2ZE מרווח 0.85-0.95 מ"מ

נכון שהמס' הקטלוגיים של שתי החברות כמעט זהים,אבל זה מה כתוב..

לגבי BMWccI: לא רשמת האם המנוע שלך הוא 1.2 "רגיל" (קוד מנוע D7F) או 1.2 16V (קוד מנוע D4F).תתן את הפרט הזה ואפשר יהיה לתת לך תשובה.

בגדול,כבעלים של מגאן אני שם פלאגים מקוריים שנקנים במורשה יבואן..

ADZ

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם

אוקיי, מהם ה"מקוריים" שהמורשים משתמשים בהם?

( יש לי מק"ט חלק של רנו, אבל רנו לא מייצרים אותם ובטוח יש תואם תחת החברה המייצרת ).

תודה.

פורסם

שאלת השאלות..מי הם יצרני ה- OEM של רנו?

לא הצלחתי למצוא ולכן כפי שכתבתי קודם,אני רכשתי 4 פלאגים מקוריים במורשה במחיר של 42.5 ש"ח לפלאג,סה"כ 170 ש"ח.

לדעתי,אם אינך מרגיש בטוח עם המידע שקבלת קנה פלאגים במורשה.ההבדל במחיר יהיה של שקלים בודדים שנפרס לכמה עשרות אלפי ק"מ - בקיצור,זניח.

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם

אם כך הבדל המחיר הוא 70 ש"ח.

בPSI מישהו טוען שNGK מייצרים לרנו את הפלאגים, וכמו כן ראיתי טענה כזאת גם בפורום של רנו בחו"ל.

מה לגבי ההחלפה? מסירים את הבורג ושולפים את הקויל ?

אבדוק מה יצא מהרכב שלי, מה שהיה שם אמור להיות "מקורי" והחזיק יפה מאוד 30,000 ק"מ.

תודה לכולכם.

פורסם

החלטתי פשוט לפתוח את הפלאגים ולהחליט בהתאם האם להחליף לNGK או לא.

פתחתי... ולתדהמתי היו ברכב פלאגים של יצרן סיני בשם TORCH מדגם K5RF-II (זבל?!).

ערכתי השוואה ביניהם לבין הפלאגם של NGK וניתן היה להבדיל בקלות במרווח אלקטרודה גדול יותר בפלאגים של TORCH.

הפלאגים הוחלפו בהצלחה ל NGK והמנוע עובד נהדר (גם לפני כן הכל היה בסדר).

ההחלפה כרוכה בהורדת מכסה הפלסטיק העליון, ניתוק הקונקטור של כל קויל, פתיחת 4 ברגי 10, שליפת הקויילים והחלפה בעזרת מפתח 16.

שבוע טוב

ים

פורסם

במגאן, 4 הברגים שתופסים את הקוילים הם מסוג טורקס נקבה.

לדעתי, צריך היה להיות ככה גם בקליאו - יש מצב שמישהו בעבר החליף, מטעמי נוחות כמובן.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

השמועות הן שפלאגים לא מקוריים(סיניים בעיקר), הם הם הגורם לבעיה שרבים מכירים בדגמים

רבים של רנו -שריפת קויילים ( מאריכי הצתה ).

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
  • תוכן חדש...