Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לבעלי ג'ימני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. האם יש מישהו בפורום בעל ג'ימני שמוכן שנצטרף אליו לנסיעה להרגיש את הרכב.

אנחנו חוקרים ומחפשים בנרות את הרכב המתאים ועוד לא מצאנו, ולפני שנמצא אנחנו מעדיפים להרגיש כדי להבין במה מדובר.

(ג'יפ ראשון שלנו).

אז, אם מישהו מוכן לזה אנחנו נשמח מאד. גרים באזור חיפה אך נגיע לאן שצריך.

תודה לכולם.

נ.ב

מישהו כבר הציע לי בפורום לעשות איתו סיבוב אבל לא הצלחתי ליצור קשר.

פורסם

אתה תהיה מוכן להגיע לאשדוד, במידה וכן תגיד לי, יש לחבר שלי ג'ימני, אשאל אותו אם הוא יסכים לתת לכם לעשות סיבוב ברכב( אתה מתכוון שאתה רוצה לנהוג , נכון?).

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

היי, הייתי מציע את הרכב שלי לסיבוב (נמצא באיזור ת"א) אבל הרכב לא שפוי ולא יתן לכם אינדיקציה טובה.

מי שהציע לכם בזמנו ליצור קשר, כנראה שזה טל סלאש, נסו לחפש אותו שוב.

אני הייתי אומר שתחפשו סיבוב בג'ימני מקורי, אולי אפילו תכנסו לאיזה סוחר באיזור מגורייכם ותבקשו לעשות נסיעת מבחן לפני רכישה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

לליאור, תודה על ההצעה אבל אשדוד זה קצת יותר מידי רחוק עבורנו...

לאור, תודה גם כן, ניסיתי לשלוח הודעה פרטית לטל, מקווה שזה יעבוד כי לא מצאתי דרך אחרת לאתר אותו או ליצור איתו קשר.

בכל מקרה אם עוד חברים בפורום מכירים אנשים או יכולים להמליץ על עצמם, נשמח מאד לשמוע.

• תוכן חדש...