Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי סנטה פה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני חושב לקנות לאישתי רכב שבעה מקומות יונדאי סנטה פה.

שאלתי, האם הרכבים שמביאים ביבוא אישי הם בדיוק כמו הרכבים שמוכרים בארץ או שמדובר במדינות שונות?

רכב שנת 2010 ביבוא אישי עולה כמו רכב שנת 2008 שנרכש בארץ. יש הבדל?

תודה למשיבים!

פורסם

לפי מה שאני ראיתי מה שמציעים בייבוא אישי הוא דגם בסיסי יותר מאשר מה שנמכר כאן, ז"א בלי גג נפתח/עץ/עור, ובד"כ גם עם הנעה קדמית בלד, מה שאומר מעט פחות צריכת דלק אבל מצד שני העדר עבירות בשטח, למי שזה חשוב.

אני לא בטוח שכ"כ כדאי להביא לארץ בייבוא אישי רכב שבסה"כ אינו יקר במיוחד - לדעתי כדאי להביא רכבים שלא מיובאים בייבוא סדיר או שמחירם זול משמעותית. ספק אם כדאי להכנס להרפתקה לגבי רכב בלתי מוכר בשביל 10K ש"ח...

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

• תוכן חדש...