Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שהסיכויים נמוכים ובכל זאת..

נסעתי לפני מס' ימים באחד מהרחובות בר"ג שאני נוסע בו בתדירות גבוהה.

כנראה שלא שמתי לב , אבל באחד הרחובות הצדדיים , יש תמרור כחול עם חץ ימינה , כלומר הפנייה ימינה בלבד.

אני תמיד ממשיך מישם ישר , ונכנס לרחוב שממול , מין הרגל כזה , ממש לא בכוונה , הכי בתום לב פשוט לא שמתי לב אף פעם.

כמו כן הרבה רכבים עושים את זה , ואני בטוח שחלקם הגדול פשוט לא מודע לזה.

התרע מזלי ובשישי בלילה עצרה אותי ניידת תנועה , השוטר לא היה מוכן לשמע כלום ונתן לי דוח תנועה בגין זה שלא נסעתי לפי הסימונים בכביש : 6 נק' ו 500 ש"ח.

עכשיו עם הקנס הכספי אני יכול להסתדר , בסדר נו כולה כסף ,אבל הנקודות הורגות אותי.

מנובמבר 2006 לא עשיתי שום עבירה בעלת נקודות , ויש לי תקופת צבירה של 4 שנים מה שאומר שבנובמר 2011 הנקודות אמורות לעבור להיסטוריה.

מה שקורה עכשיו זה שמרגע זה לא רק שה 6 נק' מתווספות לסך הנק' אלא גם שמונה ה 4 שנים התאפס , וכל ה 3 שנים וחצי ה"נקיות" התאפסו להם.. מעכשיו אני צריך שוב 4 שנים ללא עבירה בעלת נקודות..

זה מתסכל , כל כך שמרתי על עצמי כל הזמן הזה..

אני לא מוכן לוותר ללא מלחמה , חשבתי קודם לשלוח בקשה להמרה באזהרה , ורציתי להתייעץ איתכם , אם מישהו פעם קיבל תשובה חיובית , אז מה לרשום , למה בד"כ הם כן מוכנים להיענות..?

כמובן שאם זה לא יצליח.. אז אני אבקש להישפט , אולי באיזה הסדר טיעון אני לא אקבל את הנקודות?

אשמח לשמע עיצות...המשך ערב נעים !

פורסם

אתה זכאי להזהרה, רק אם יש לך רשיון 10 שנים וב - 5 השנים האחרונות לא היו עבירות תנועה (התקנה השתנתה לפני כמה חודשים).

בקיצור, אינך יכול להמיר להזהרה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...