Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי סופר לנסר 97.

מזה זמן החלון הקידמי בצד של הנוסע לא יורד ( ישנן פעמים נדירות שהוא כן יורד ובמקרים הללו אין בעיה להרים אותו חזרה...).

סברתי, תחילה, שמדובר בבעית מנגנון או מפסק. בעבר החלפתי מספר מנגנוני חלון בעצמי ולכן ידעתי כיצד לבדוק את העניין:

אפשרות של מפסק תקול נשללה בקלות ע"י החלפת המפסק החשוד במפסק אחר מהרכב והרכבתו בחלון אחורי אחר - התופעה נשארה ולכן לא מדובר במפסק.

אפשרות של מנגנון תקול נשללה ע"י חיבור חיצוני של מתח אל המנגנון. במצב זה המנגנון עבד באופן תקין.

מבדיקה שביצעתי במכון למנגנונים ומשרשור שפתחתי בנושא לפני מספר חודשים המסקנה המתבקשת היא שהמנגנון הרמת החלונות תקול ויש להחליפו או לעקוף אותו.

למרות שאני אוהב לבצע את הדברים בעצמי, אין לי זמן לזה כרגע ולכן אני מבקש המלצה לחשמלאי רכב באיזור פתח תקווה.

מחיפוש בפורום נתקלתי בהמלצה על בחור בשם וייס. מישהו שמע או מכיר?

תודה לכולם...

פורסם
לא הייתי אצלו אף פעם אבל אני רואה שהוא מתעסק עם חלונות חשמליים .

ברחוב בר כוכבא מול תחנה מרכזית - ליד מוסך ויקטור .

התקשרתי אליו כרגע... הוא לא יכול לעזור לי.

הוא טוען שרק אדם שמתעסק בהתקנות יכול לעזור.

הוא המליץ על "שרעבני" בסגולה או משהו דומה. מישהו מכיר?

• תוכן חדש...