Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעש במנוע באת (בעת) לחיצה על הגז [ מאזדה 626 1999]

shimon188
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום יש לי רכב מזדה 626 שנת 99 עכשיו כשאני לוחץ על דוושת הגז קצת חזק אז יש " פאק" כאילו היתפוץץ בלון

הרעש מכיון המנוע .

מה זה אומר ? ומה אני אמור לעשות?

תודה לעוזרים. :-D

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל עוד אין פס קול לתקלה באיכות אולפן לא נצליח לעזור לך, לכל מקרה נראה כמו תקלה הקשורה לשסתומים מומלץ לגשת לבעל מקצוע על מנת לאבחן את התקלה.

להבא יש פורום טכני שמיועד לנושאים כאלו ומנוע חיפוש שאולי יכול לעזור לך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

1.יכול להיות שהבעיה נעוצה בכך שהמנוע מונע.נסה לכבות את המנוע ואז ללחוץ על דוושת הגז,אם הרעש הפסיק-הבעייה נפתרה.

2.ועכשיו ברצינות,אתה לא מצפה לקבל תשובות רציניות על סמך זה שתיארת את הרעש כ"פאק".

יכול להיות שלחצת חזק מדי על דוושת הגז והמנוע נבהל אז הוא צעק "FUCK!" (בכל זאת,המנוע לא דובר עברית).

יכול להיות שלחצת חזק מדי על הגז,המנוע נלחץ וברח לו נאד,ואז בעצם דמיינת ששמעת "פאק" אבל בעצם זה היה "פוק".

טוב די,עכשיו באמת ברצינות,

תתייחס רק למשפט הראשון שלי בסעיף 2.

(אל תתבאס על ההתלוצצויות,הכל ברוח טובה).

:wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני הייתי מהמר על כך שמדובר ב"באק פייר" - שאריות תערובת דלק שאינם נשרפו כראוי בתא הבעירה ונפלטים דרך מערכת הפליטה שם נשרפים בעקבות החום וגורמים לפיצוץ של הדלק שנשמע כניראה כמו רעש ה-"פאק" ששמעת.

ליום יום: Mercedes CLS-500 AMG - לסוף שבוע: Ferrari 599XX ולמכולת: BMW M3

:lol: אשליות

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום יש לי רכב מזדה 626 שנת 99 עכשיו כשאני לוחץ על דוושת הגז קצת חזק אז יש " פאק" כאילו היתפוץץ בלון

הרעש מכיון המנוע .

מה זה אומר ? ומה אני אמור לעשות?

תודה לעוזרים. :-D

שלום!

הכי טוב שתכנס למוסך מורשה .

לפעמים בעייה שנראית ונשמעת גדולה מסתיימת בחיזוק ברגים או החלפת תושבת.

כך היה לחבר שבכל פעם שהאיץ נשמעו רעשים של נגיעה של מתכת במתכת. הוא היה משוכנע שיש בעייה בגיר.

בסופו של דבר הבעייה זוהתה במוסך כברגים משוחררים באזור הגיר והמנוע.

בכל מקרה טוב שאיש מקצוע מיומן יתן לך חוות דעת.

שיהיה בהצלחה!!!

צ'צ'יק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...