Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קנה צמיגים קבל ג'נטים מתנה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הגעתי לבחור, בעל העסק, לפני כחודשיים והוא ביקש 800 ש"ח לכל אחד מ- 2 צמיגים ראשונים,800 ש"ח נוספים עבור שני הצמיגים האחרים ואז מקבלים ג'נטים מתנה כלומר עלות העסקה 2,400 ש"ח.

ד"א הוא לא היה מוכן למסור פרטים בפלאפון ונסעתי במיוחד מהקריות לחיפה כדי שיואיל בטובו לתת הצעת מחיר במקום.

לדעתי,רמאות לשמה בפרסום כיוון שמחיר הצמיגים שערורייתי ביותר ולדעתי כבר כולל בתוכו את הג'נטים.

הוא לא מפסיד מהמבצע הזה שקל.

בסוף הרכבתי באוטו דיפו מגנזיום בלבד ב-1,100 ש"ח כולל עבודה ומע"מ (היה מבצע).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

colauti 9, איזה צמיגים הוא הציע לך ובאיזה מידה הם?

מה שם החברה והדגם של הג'אנט שהוא נותן במתנה ואיזה גודל הוא?

וכשהוא כותב סט ג'אנטים, הכוונה לזוג או רביעייה?

פורסם

נשמע די הזוי. אם אכן מחיר כל צמיג אצלו 800 ש"ח זאת בדיחה.

בכל מקרה לחברה הזאת היה דוכן באוטומוטור.

פורסם

אם זה נכון מה שאתה אומר, איפה הרווחים בדיוק? זה כמו למכור חלב בחצי מחיר :roll:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אם זה נכון מה שאתה אומר, איפה הרווחים בדיוק? זה כמו למכור חלב בחצי מחיר :roll:

רבים אוהבים להתמקח על המחיר ושמחים כשעושים להם הנחה.

המחירון הוא סוג של תרגיל שיווקי -הנה המחירון X ועכשיו תקבל הנחה ותשמח. אילו מראש הציגו מחירון נמוך, אנשים היו מתמקחים לקבל עוד יותר נמוך.

אני מניח שגם המו"מ שמנהל סנגור מול תביעה בענין עונשי שלילה הוא על מתכונת דומה, כדי שיהיה לתביעה על מה להתפשר ולסגור תיק בקלות. אילו התביעה מלכתחילה ביקשה עונש נמוך יותר, היו מתחילים להתמקח איתה להוריד עוד יותר.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

רציתי להחליף צמיגים למכונאי הפרטי שלי (מאזדה 626 שנת 98,לא זוכר מידת צמיגים) ולקבל את רביעיית הג'אנטים לרכב שלי (יונדאי גטס 2006,מרווח 4 ברגים,ג'אנט גודל 13/14 לא זוכר בדיוק).

בכל אופן,שני הרכבים נלקחו אחר כבוד אל הבחור,שלא נפרסם את שמו ברבים-אי אפשר להגיד שהוא ממש רמאי /נוכל כי סה"כ יש לו סחורה טובה אבל המחירים שלו הזויים ובטח לא מצדיקים פרסום בבאנרים של יד 2 /קארספורום.

המחירים לצמיגים הם סה"כ לרביעייה (2,400 לפי הפירטו שכתבתי) והג'אנטים "מתנה".

בפנצ'ריה ממוצעת 4 צמיגים כאלו יעלו 1,300 ש"ח במקרה הרע ולא 2,400 כלומר הוא בכסף שהוא מקבל על העסקה הכוללת הוא לא מפסיד והג'אנטים הם לא ממש מתנה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...