Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקרוב אני מתכנן להחליף את הגומיות העוטפות את פעמוניי הציריות (הם סדוקות לגמריי). אין ברשותי את המכשיר שפותח את הגומיות ומלביש אותם בלי לפרק כלום. הבנתי שעל מנת להחליף גומיות אלה ללא המכשיר ניתן לעשות זאת ע"י פירוק הקרדן ודרכו להוציא את הגומייה ולהלביש חדשה ואפשרי לעשות זאת ע"י פירוק הפעמון עצמו הוצאת הגומייה הישנה והלבשה של חדשה. השאלה היא איזו דרך מהם היא המומלצת והפשוטה יותר או שזה בעצם לא משנה מאיפה נעשה הפירוק?

אבקש לא לרשום לי הערות כגון "לך בצע זאת במוסך" וכל מיני כאלה כי אני מעוניין לבצע את ההחלפה בעצמי.

תודה רבה מראש לעונים. :)

:)
פורסם

להעביר את הגומיה דרך הפעמון לא מומלץ היות ואתה גורם לה נזק .

פרק את הפעמון והחלף את הגומיה .

לפי דעתי , אם כבר הציריות בחוץ , החלף את כל ארבע הגומיות .

ואל תשכח לשים גריז.

בהצלחה .

פורסם

ממה שהספקתי לראות פה על החלפת גומייה ראיתי שהוציאו אותה דרך הקרדן. האם זה יותר עדיף לבצע זאת ע״י פירוק הפעמון עצמו?

:)
  • תוכן חדש...