Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עובד במפעל לציפויים גלוונים .

ואני יודע שניקל הוא חומר טוב שלא מחליד ולא מתכסה בקורוזיה , וגם עמיד בחום.

מה אתם חושבים על זה?

אם כן אז מה בדיוק כדאי לצפות?רק ראש את כל הבלוק? או שגם את כל החלקים הפניימים האפשריים?

פורסם

בעקרון זה ייצא ממש יפה אם תצבע את ראש המנוע בניקל והמנוע בצבע אחר כמו אדום למשל ,אבל לפני כן כנס לקישור הבא של חברה מארה"ב שמתמחה בין היתר בצבעים מיוחדים לצביעת מנועים ותבדוק את מפרט הצבעים אם זה יהיה דומה למפרט הניקל מהמפעל שלך אז תלך על זה....

http://search.eastwood.com/search?p=Q&lbc=eastwood&uid=740727042&ts=custom&w=engine%20paint&af=cat2:enginepaints&isort=score&method=and&view=grid

it's not what you drive it's what drive you :twisted::twisted:

פורסם

לא צביעה אחי ,צפוי.

זה שני דברים שונים לגמרי.

צבעית זה תוספת שכבת צבע על ההחומר.

אצלנו הציפוי הוא עובר בהתחלה תהליכים חשמליים שעושים חורים מיקרוסקופיים בחומר ואז מתמלאים ,

במקרה שלנו בניקל.

אני יודע שזה יהיה יפה אבל ניקל זה ניקל , והוא בצבע אפור כסף .

סגול שחור כחול ואדום אני יכול לעשות באנודייז שזה מצתפה על אלומניום ,וזה לא עמיד בחום מעל 100 מעלות אני אהיה בבעיה.

הכוונה שלי שזה פחות או יותר יהיה יפה גם עם הכל יהיה אחיד אבל הכי חשוב אם יש בזה תועלת בכלל המנוע שלי יעבוד יותר חלק? ובמנוע ובראש באמת נגרמת קורוזיה וחלודה?

פורסם

אסור לצפות חלקים פנימיים של המנוע בניקל, לא הוא לא יעבוד יותר חלק.

מכסה שסתומים וכאלה אפשר.

ראש ובלוק לא נכנסים לחומרים האלה לציפוי אתה תהרוס אותם.

Race Smart

פורסם

שאני לא אשים את הרכב בשקית זבל ואזרוק אותה לפח.

ולמה לא כדאי? הרי אני רואה רק יתרונות בזה ,אפשר הסבר יותר ברור.

פורסם

הציפוי יכול לשנות את המידות של הצילינדרים, הרי יש לו עובי בכל זאת.

חוץ מזה הוא עלול בסוף להתקלף לך לתוך תא השריפה, מה שלא נשמע לי בריא.

צפה בשביל הדקורטיביות את החלקים החיצוניים כמו שכתבו לך, אין טעם מעבר לכך.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

איך? זה אמבטיות שאני צריך לטבול בהן את החלקים.

ולמה שיתקלף לי ניקל?שוב פעם זה לא צבע זה צפוי זה תהליך כימי ,וגם כמה העובי יכול להשתנות

כולה 10 מיקרון?זה כלום .

פורסם

אין לצפות חלקי מנוע בניקל ,שהרי ההשתקפות מאותם חלקים יפעלו לא רק על קרני האור אלא גם על גלי החום הנפלטים ויקרינו אותם אל תוך תא המנוע,ובין החלקים עצמם

ולבסוף טמפ תא המנוע תעלה ,וקירור יעיל כתוצאה של שטח מגע חלקי המתכת באויר, לא יושג

בשיטה זו משתמשים בפנים תרמוס הקפה כדי לשמר את הטמפ' בנוסף לשכבות הבידוד

צבע למנועים עליו להיות "נושם" כלומר לאפשר מגע בין יצקת הברזל והאויר ולמנוע התחמצנות המתכות

מומלץ צבע יעודי בגוון שחור מט העמיד בטמפ גבוה

פורסם

שמע, רוצה להתעקש? תצפה. מה אתה רוצה. הסבירו לך למה לא.

רוצה להפעיל קצת את הראש? האם ליצרני הרכב יש איזשהי בעייה לעשות את התהליך שאתה עושה? לא נראה לי.

אם זה היה משפר ולא פוגע למה היצרנים לא עושים את זה? זה לא תהליך יקר בכלל בכלל יחסית לשאר הדברים שהם כן עושים.

Race Smart

פורסם

בקיצור, אתה יכול לצפות בניקל כל חלק חיצוני שתרצה מבלוק, ראש ועד כל מכסה אפשרי. את חלקי המנוע הפנימיים כמו את חלקיו הפנימיים של הראש והבלוק אין לצפות, יש לכסות אותם לפני הציפוי ולצפות אך ורק את החלקים החיצוניים. במידה ואתה אכן הולך לעשות את זה מוטב שתתיעץ פרטנית לגבי כל חלק, מה אפשר לצפות ומה לא. ציפית את המקום/החלק הלא נכון? ביי ביי מנוע!

פורסם

מתעלק על השרשור, אני עובד במפעל לכריות וחשבתי לבנות לי כנפיים מנוצות ודונאג ואח"כ לעוף לכוון השמש, מישהו ניסה?

בקיצור איש, לפעמים צריך לקבל תשובה פשוטה כמו "ככה לא עושים", בלי ממש להיכנס לפיזיקה של חומרים.

תפרק מכסה שסתומים, תעשה לו ניקוי חול, צפה אותו בניקל וסע לשלום.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

יאללה, ננעל!

יפתח שוב רק לאחר שליחת תמונות מצופות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...