Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברשותי פורד מונדיאו שנת 99', שמורה ומטופחת.

לפני כשבוע וחצי- שבועיים כשהגיע גל החום הראשון הפעלתי את המזגן ברכב שלי. בהתחלה הוא קירר בסדר אך לצערי בכל יום שעבר קירר פחות ופחות.

נכנסתי לכמה מוסכים שעוסקים בין היתר גם במיזוג אויר (אין לי היכרות עם הנושא לצערי) וכל אחד טוען משהו אחר.

האחד אומר "חסר גז" ומייד מציע מילוי גז ב280 ש"ח (האם סביר?) - ללא בדיקה כלשהי.

האחר ניגש אל האוטו מרים מכסה מנוע- "תדליק מזגן אדוני", אני מדליק מזגן ולאחר כמספר שניות אני מקבל אבחון שאומר "אין מה לעשות, הלך המדחס" ומקבל תוך כחצי דקה בערך הצעת מחיר על סכום של 3000 ומשהו ש"ח בלי למצמץ. הלכתי משם בהרגשה לא טובה (אמנם אני אולי לא מבין גדול במכונאות אבל לקבוע בכמה שניות קביעה שכזאת היה נראה לי תמוה).

כרגע המצב הוא שהרכב שלי עדין לא מקרר, והגעתי למסקנה שבנושא הזה אני לא מוכן יותר לסבול ולקבל השערות מופרכות ולכן- אני פונה אל הפורום הגדול הזה שהכרתי זה עתה, בבקשה להמלצה על איש מזגנים מקצוען בתחומו, רצוי באיזור המרכז- שיבדוק, יתן איבחון מדוייק, ויפתור את הבעיה בצורה הטובה והמקצועית ביותר.

המלצות יתקבלו בברכה.

תודה לכולם והתנצלותי הכנה אם ההודעה לא מופיעה בפורום המתאים.

פורסם

אני ממליץ לך על עמוס מזגנים,

שנמצא ברחוב הקישון 33 בני ברק .

מקצוען ואמין , אבחן ופתר לי תקלה שלא נפתרה אצל מוסכים מורשים .

ההמלצה עליו נובעת מהניסיון שלי ושל חבריי איתו ,

כשבכל המקרים האבחון והפתרון נעשו במהירות ובמקצועיות .

זה האתר שלו :

http://www.amos-car-ac.com/?gclid=CLT49Ln8-Z8CFQqJzAodtzr1dA

אבי

• תוכן חדש...