Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שנת 92 מנוע 1400, מישהו עשה? גומיות שסתומים אפשרי לעשות לבד? (יש רקע טכני לא קטן)

המכסה שסתומים אני פשוט מרים מחליף לו אטם וסוגר, נכון?

מישהו יכול להסביר איך מתבצעת החלפת גומיות שסתומים?

* בכותרת מכסה.

פורסם

אטם מיכסה קל להחליף לבד,(ניקוי טוב של השטחים וסגירה בעדינות ובהצלבה של הברגים ולשים לב שהאטם נילחץ שווה לכול האורך.).גומיות שסטומים קראתי כאן שאפשר עים לחץ אויר לצילינדר שהשסטום לא יפול פנימה.לא יודע,לא ניסיתי .אצלי החלפתי כשהראש מפורק.

פורסם

תודה.

יש למישהו תשובה לגבי הגומיות שסתומים?

ועוד שאלה קטנה לגבי הרדיאטור חימום, על קיר האש נמצאים 2 חיבורים של הרדיאטור חימום, צינור שמאלי וימני (כשהקיר מולי), איזה מהם מתחבר לאן במנוע?

פורסם

ערב טוב ושבת שלום ,

לגבי אטם מכסה השתומים פשוט לפתוח את הברגים שמסביב למכסה השסתומים להוציא את האטם הישן ליבש טוב טוב לשים את האטם החדש להושיב אותו כמו שצריך , יש כאלה ששמים סיליקון עמיד בחום על האטם ויש כאלה שלא שמים ואז סוגרים כמו שצריך עם רגש.

לגבי גומיות שסתומים אלה הגומיות שיושבות על מובילי השסתומים, השאלה אם אתה צריך לעשות זאת, כי צריך לפרק את השסתום בעזרת מכשיר שמתלבש על השסתום לוחץ אותו ומוציא את 2 ההבטחות שיושבות בחלק העליון של השסתום להזהר שלא יפלו לך הם קטנים כמו חצאי עיגולים כאלה, ואז מוציא את השסתום ולאחר מכן שולף את הגומיות.

עכשיו לשאלתי, האם הרכב שלך אוכל שמן והרבה? מעל ל 0.5 ליטר ל1000 קילומטר?כי אם לא אז אין צורך אם כן והרבה מעל אז כנראה שהם אכולות ויבשות ויש צורך להחליפם.

שמחתי לעזור.

שבת שלום.

Rover 214Si

מכונאי רכב

פורסם

שלום.

אתה לא יכול להחליף גומיות שסטומים לבד אלה אם אתה בעל מקצוע אם נסיון וכלים מתאימים.

כדאי להגיע לקפיצי השסטומים צריך לפרק את גל הזיזים אם הבית שלו וכמובן לפרק טימינג ולאחר מיכן לבצע כיון שסטומים שאתה גם לא יכול כי הכיון הוא אם שיבות.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

הבנתי, אז את הגומיות אני לא יכול לסדר, אין לי את הכלים והנסיון על הרכב הספציפי.

את האטם מכסה שסתומים אני רוצה להחליף כי אני חושב שנוזל לי משם שמן.

יש למישהו תשובה לגבי הרדיאטור אולי?

תודה על התשובות.

פורסם

כשאתה עומד מול האוטו,הצינור הדק שיוצא מהטרמוסטט מיתחבר לכניסה השמאלית של הרדיאטור,והצינור חזרה (הימני)מהרדיאטור מיתחבר לצינור המתכתי שמוביל למשאבת מיים.

• תוכן חדש...