Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם לדעתי החדשים יפים וקרביים יותר.

אם זאת, אין מצב שהייתי רוכש צמיגים משומשים.

אין כסף? לא קונים ג'אנטים חדשים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

תתחדש, העיקר שאתה מבסוט.

אני אישית חושב שהקודמים עדיפים.

ואם עכשיו אתה מתפלא שהמחיר לרביעיה במידה הזו הוא 1600 ש"ח, אז מה יקרה שתצטרך להחליף?

סער

פורסם

איתמר שלום,אתה לא מחרב שום שימחה אני אחד שהולך רק לפי החוק ולא מוכן ששום דבר יהיה ברכב שלי לא חוקי.

הג'נט לא בולט ולא כלום אולי ככה זה נראה לך בתמונה,אבל שמתי צמיגים לפי מה שרשום בספרים של הפנצ'ריות במידה של

הגראנד לאונה,מותר 15 55 205 בשנת 94 אז בוא תגיד לי מה בדיוק כאן לא כשר?

לגבי הצמיגים מה לא קרה מצב שרכבים שקנו צמיגים חדשים ואחרי כמה זמן רצו להחליף לדגם אחר?

שוב בתמונות קשה מאד להבחין מה הטיב שלהן,אבל הם במצב טוב וזה מה שהכי חשוב וכן החיים שלי הרבה יותר חשובים

ואני לא ארצה לסכן אותם או חלילה חיים של מישהו אחר .

רק שאלה שלי בבקשה:איך אני מאשר אותם ובמה זה כרוך?

תודה לכולם !

imprza new age

פורסם

אם זו מידה כשרה - קבל את התנצלותי. המקום היחיד ש"מכשיר" בצורה חוקית את המידה היא תוכנת ה Autodata שבמכוני הרישוי. אם המידה מופיעה שם - אחלה, אם לא המידה החדשה לא תוכל להיות מאושרת ברשיון.

עליך לגשת למכון רישוי ולשלם אגרה עבור שינוי מידות צמיגים, כמה עשרות שקלים. אחד הבוחנים יבדוק כי המידה מאושרת ויחתים את הטופס. במועד הטסט הבא יגיע אליך רשיון רכב חדש ובו מידת הצמיגים העדכנית.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

שלום איתמר,אני לא כועס חס ושלום עליך סך הכל נתתה את דעתך ואני מודה לך על כך.

מה שכן מחר בבוקר אני אגש למכון הרישוי ליד ביתי מ.מ.מ כדי שאוכל לאשר את הצמיגים ברישיון.

שוב תודה לך איתמר ושאר החברים!

imprza new age

פורסם

בעבר אני לא הצלחתי לאשר את הג'אנט הזה ,כיוון שהוא בלט מידיי מהרכב הבוחן בשום אופן לא הסכים לאשר:lol:

האמת שיכלתי להפעיל קומבינה ,אבל ירדתי מזה..

DSC00311.jpg

DSC00315.jpg

• תוכן חדש...