Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה במערכת מהיום שהרכבתי אותה , אני לא מצליח להבין מאיפה היא מגיעה הרדיודיסק היה בתיקון ונמצא תקין , גם המגבר .

כל פעם שאני מעביר שיר בדיסק , יש פיצוץ כזה מהסאב , ביגלל זה אני מכבה את הגיין כל פעם שאני מעביר שיר ואז הפיצוץ הוא חלש יותר . מישהו מכיר את הבעיה הזאתי ?? זה קורה גם שאני מעביר מצבים ( כמו EQ ) וגם מנמיך ל0 , או מעביר מהדיסקים לרדיו וההפך.

תהליכי שיפוצים

פורסם

יש רעשים סטטיים שאתה בלי שירים בכלל ופיצוצים שאתה מעביר שיר מהר?

כי אם כן אז יכול ליהיות שיש לך בעיה במינוס של הסאב, היה לי את זה במערכת בחדר והחלפתי את הRCA של הסאב וזה הסתדר.

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

amp: JBL GTO1004 comp: Morel dotech ovation 6

6X9: morel TEMPO HU: pioneer 4950 SW: Hifonics zeus ZX12D4

פורסם

הבעיה היא ברדיו דיסק,בדיקה פשוטה תאשר את זה,קח חוט של רמקול,תגלף,תעטוף את היציאת RCAשיוצאת מהרדיו דיסק ותן לה מינוס(אפשר מהגוף של הרדיו),תרכיב הכל ותפעיל,זה אמור לפתור את הבעיה.

CELICA כמה פוזה8)

VTI כמה כח:twisted:

GTI6 כמה אחיזה:lol:

S2K4LIFE:evil:

• תוכן חדש...