Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, הלכתי לשבת עם חבר מתחת לבית שלו קצת לדבר, אנחנו מתיישבים וליד יש כביש כאשר לאורך המדרכה חונה מכונית, צמוד אליה מונית, יש רווח ממנה (של פחות מאוטו) ואז עוד איזה אוטו. אני וחבר שלי יושבים ופתאום אני רואה אשה רוצה להכנס לחניה בין המונית לאוטו וכבר מרחוק רואים שהיא פשוט לא נכנסת שם, אבל היא בשלה.

עושה רוורס, נכנסת בטמבון הקדמי של המונית, מתקנת ישר ונכנסת באוטו מלפניה, עושה עוד רוורס, בום, דוחפת את המונית אחורה והמונית פוגעת באוטו שמאחריה, עוד פעם אחד קדימה, שוב נכנסת באוטו מלפניה וכך בערך 5 דקות עד שהיא הגיעה למצב שהיא נכנסה לחניה כשהטמבון הקדמי שלה נוגע באוטו מקדימה והאחורי במונית.

אני פשוט הייתי בשוק ולא האמנתי שזה קורה, היא דפקה שלוש מכוניות עם הכניסה שלה וחשבתי לעצמי שאם האוטו שלי היה שם היא כבר הייתה בדרך לבית חולים.

כשהיא יצאה היא הסתכלה אם היא פגעה במישהו ואני בעצבים אמרתי לה שהיא פגעה בשתי המכוניות בשתי הצדדים, אז היא טרחה להגיד לי שזה כלום וזה היה "בעדינות" (אשכרה ככה היא אמרה) עוד אמרתי לה שמיכוון שהיא דחפה את המונית על האוטו מאחוריה ועכשיו היא נוגעת בו בעצמה הוא חסום לגמרי ולא יכול לצאת, היא אמרה שהוא יוצא בקלות והלכה.

לא עברו חמש דקות ונהג המונית מגיע, רואה שהוא חסום משתי הצדדים וממש רותח מעצבים שנכנסו בו גם מקדימה וגם מאחורה, ואז השיא של הסיפור, בלי לחשוב יותר מדיי הוא נכנס למונית, שם ראשון מסובב את ההגה ופשוט דוחף את האוטו של האשה ביחד עם האוטו שמלפניו בבום דיי חזק, עושה רוורס ויוצא מהחניה.

מצטער על החפירה הארוכה הזאת אבל אני פשוט הייתי בהלם מכל ההתרחשות הזו. :???:

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אז ככה, הלכתי לשבת עם חבר מתחת לבית שלו קצת לדבר, אנחנו מתיישבים וליד יש כביש כאשר לאורך המדרכה חונה מכונית, צמוד אליה מונית, יש רווח ממנה (של פחות מאוטו) ואז עוד איזה אוטו. אני וחבר שלי יושבים ופתאום אני רואה אשה רוצה להכנס לחניה בין המונית לאוטו וכבר מרחוק רואים שהיא פשוט לא נכנסת שם, אבל היא בשלה.

עושה רוורס, נכנסת בטמבון הקדמי של המונית, מתקנת ישר ונכנסת באוטו מלפניה, עושה עוד רוורס, בום, דוחפת את המונית אחורה והמונית פוגעת באוטו שמאחריה, עוד פעם אחד קדימה, שוב נכנסת באוטו מלפניה וכך בערך 5 דקות עד שהיא הגיעה למצב שהיא נכנסה לחניה כשהטמבון הקדמי שלה נוגע באוטו מקדימה והאחורי במונית.

למה בכל ה 5 דקות של הנסיון האומלל שלה לחנות , לא ניגשת אליה ואמרת לה משהו לגבי זה שהיא דופקת רכבים אחרים מבלי להתייחס , או אפילו עוזר לה לחנות (במידה והמקום איפשר) ?

הרי אם הרכב שלך היה שם , אני בטוח שהיא לא הייתה דופקת רכב אחד בסביבה , נכון ?

נ.ב - גם אני בהלם , כפול .

פורסם

תראה ניסיתי לסמן לה, והיא בברור ראתה אותי והבינה שהיא דופקת את הרכבים (אם לא אפילו עשתה את זה בכוונה תחילה) אבל היא בשלה, עושה לי עם היד שהכל בסדר ולא מוכנה להתייחס לכלום, אם זה היה האוטו שלי ברור שזה היה נגמר אחרת. אבל מצד אחד אוטו חברה ומצד שני מונית, ולא איזה אלפא או משהו מעניין, סתם עוד מאזדה 3.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם
תראה ניסיתי לסמן לה, והיא בברור ראתה אותי והבינה שהיא דופקת את הרכבים (אם לא אפילו עשתה את זה בכוונה תחילה) אבל היא בשלה, עושה לי עם היד שהכל בסדר ולא מוכנה להתייחס לכלום, אם זה היה האוטו שלי ברור שזה היה נגמר אחרת. אבל מצד אחד אוטו חברה ומצד שני מונית, ולא איזה אלפא או משהו מעניין, סתם עוד מאזדה 3.

חשבתי להגיב במלל , אבל יש סמיילי שיסכם את כל מה שרציתי לומר : :mm_eek:

פורסם

אם היתי פותחת שירשורים על כל נהג (גבר) שנכנס במשאבות דלק בתחנה שלי, או שנסע עם צינור התדלוק, ודפק רכבים בחניה, היו צריכים להגדיל את נפח שרת האחסון של הפורום.

NevoOzer מה מטרתו של השרשור הזה שפרסמת?

והתגובה שלך היא תגובה של נהג ישראלי מצוי (איזה כיף זה שמכלילים אותך נכון?)

"אם זה היה האוטו שלי ברור שזה היה נגמר אחרת. אבל מצד אחד אוטו חברה ומצד שני מונית, ולא איזה אלפא או משהו מעניין, סתם עוד מאזדה 3."

אם זה מזדה 3 אז זה רכב שאין לו בעלים? והבעלים שלו לא שילם עליו כסף?

במקום לפתוח שירשור כזה שמטרתו להעליב את המגזר הנשי היתי משאירה לבעלים פרטים של הנהג הפוגע יחד עם הפרטים שלך למקרה הצורך. (זה מה שאני עשיתי כאשר נהגים גברים פגעו ברכבים חונים ונמלטו מהמקום).

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אותי אישית זה מעצבן מאוד הקטעים האלה.

ברכב שלי היתה מותקנת אזעקת ביפר.

ערב אחד אני שומע התרעה על מכה, הלכתי לחלון ואני רואה את הרכב שחונה לפני הרכב שלי מנסה לצאת, היא עשתה בדיוק את אותה שרשרת תימרונים שתיאר פותח השרשור תוך שהיא דופקת את הרכב שלי איזה 3 פעמים (צעקתי למטומטמת אבל היא היתה עם חלון סגור ולא שמעה).

בבוקר למחרת במקרה אותו רכב חנה שוב לפניי,לא התעצלתי,כתבתי לה מכתב באורך חצי דף פוליו על כך שיש לי את פרטי הרכב שלה (דגם ומספר רישוי) ובפעם הבאה שהרכב שלה יחנה מאחורי\מלפני הרכב שלי תוגש תביעה לחברת הביטוח שלה ולכן,גם אם תמצא חנייה פנוייה ליד הרכב שלי,שתמשיך הלאה.

בבוקר למחרת הרכב שלה כבר לא חנה ליד הרכב שלי,אבל המתין לי מכתב התנצלות ממנה על השימשה והבטחה שלהבא היא תזהר יותר (הייתי מאוד חריף במכתב שכתבתי לגבי צורת החנייה\יציאה מהחנייה שלה).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אם היתי פותחת שירשורים על כל נהג (גבר) שנכנס במשאבות דלק בתחנה שלי, או שנסע עם צינור התדלוק, ודפק רכבים בחניה, היו צריכים להגדיל את נפח שרת האחסון של הפורום.

"אם זה היה האוטו שלי ברור שזה היה נגמר אחרת. אבל מצד אחד אוטו חברה ומצד שני מונית, ולא איזה אלפא או משהו מעניין, סתם עוד מאזדה 3."

במקום לפתוח שירשור כזה שמטרתו להעליב את המגזר הנשי היתי משאירה לבעלים פרטים של הנהג הפוגע יחד עם הפרטים שלך למקרה הצורך. (זה מה שאני עשיתי כאשר נהגים גברים פגעו ברכבים חונים ונמלטו מהמקום).

ל'

אל תיקחי באופן אישי, אם זה היה גבר נוהג אותו שרשור היה נפתח פשוט על גבר זה הכל.

פורסם

ל'

מסכים עם כל מילה

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

איך לא לקחת את זה אישי? אני אישה. :roll:

בכל שנותי בפורום, טרם נתקלתי בשרשור שכותרתו "הדבר הכי הזוי שראיתי בחיים, או איך גבר חונה ודופק 4 מכוניות" וכו'.

ולא חסרים כאן שרשורים עם תצפיות של רכבים "שהתלבשו" על עמודים, עלו על "פטריות" (אבנים שחוסמות) וכולם גברים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

פשוט מזעזע, איך לאנשים לא אכפת מרכוש של אחרים.

הייתה צריך לצלם את זה בווידאיו או משהו.

מה קרה לתרבות?

פורסם

יותר בכיוון ראשל"צ.

וכן, חבר שלי הצליח להתלבש על 3 פטריות, אם את ממש תרצי אני אפילו אפתח על זה שירשור (:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...