Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

היום בערב כשיצאתי מהעבודה, לחצתי על כפתור האזעקה, נכנסתי לאוטו, הקשתי את הקוד הנכון בקודנית, אך היא השמיעה רעש שונה. ניסיתי שוב, אך לא הצלחתי לשחרר אותה. לאחר ניסניונות רבים עם הפסקות ביניהם, פניתי לשירותי הדרך. כשהטכנאי כבר היה צריך להגיע, לאחר שהוא כבר צלצל שעוד 15 דקות יהיה, כ13 דקות אחרי השיחה שלו הקודנית נוטרלה, ו"שחררה" את הרכב. כנראה שהיה מדובר בחוקי מרפי.

רציתי לשאול מה עושים במצב כזה? האם ניתן לנטרל את הקודנית, או האם יש דרך להתניע?

אני מפ"ת, אשמח אם מישהו יפנה אותי למקומות שמתעסקים עם זה, כדי שיתקנו או יבדקו.

הרכב הוא מיצובישי קולט 98 ידני.

לילה טוב, סם.

פורסם

האם כשאתה לוחץ על הלחצנים בקודנית הלחצנים תקינים?

אם כן אז כניראה שיש בעיה במוח של הקודנית, נתק את המינוס מהמצבר למספר דקות וחבר חזרה, ובימים הקרובים תעקוב שהכל תקין.

במידה והבעיה חוזרת כניראה שהקודנית לא תקינה ויש צורך להחליפה.

האם אתה בטוח שהקשת את הקוד הנכון, כי לפעמים קורה שמתבלבלים עם קוד אחר, נניח והקשת בטעות את הקוד שלך של הכספומט מרוב בילבול, וזה קורה לפעמים:lol:

פורסם

אני אנסה מחר בבוקר לנתק את המינוס של המצבר נראה מה קורה.

המקשים עובדים, גם הצליל שהיא משמיעה בסיום הפעולה, הוא לא דומה לצליל של הקשה שגויה, אך גם לא דומה לצליל של הקשה נכונה. משהו מוזר קורה איתה :?

בכל אופן, אני שוקל מחר ללכת למתקין אזעקות שיבדוק זאת. יש המלצות לבעלי מקצוע אמינים בתחום?

• תוכן חדש...